Lejdis end džentlmen trebalo bi da mogu u sobutu da banem na fudbal. Međutim, neka ostane za sada otvoreno a u petak ću definitivno potvrditi. Kao što rekoh 99 posto dolazim da mađijam na golu OPAAAAAA
Gonzo može da nam igra pozadi. Kontam da ga je Lepri istisnuo sa gola? :)
Nemam ni sa tim problem, iako sam Mustafa lololo
Na kraju krajeva odgovara mi i zadnja linija, nikad i nisam voleo u fudbalu da igram u napadu, mogu ponekad da istrčim, ali mi je odbrana baš onako potaman.
Ako je Leprikon deb'0 ko što se priča onda u svakom slučaju pokriva veću površinu gola od mene, JER JA SAM SMRŠAO LOLOLO
Marvele je l' dolazi Krauč?
verovatno
01. Drug Raja
02. Džoni Johnny Jedi Sentinel
03. Arlovski
04. Mančester
05. Grifin
06. Školjkaboj
07. Deki
08. Agilni Jedi Knight
09. David
10. Kačamak
11. Ninka
12. Marvelj
13. Krauč
14. Tuljan
15. Zoki Munja
16. Gonzo
17. Vita
18. Čak
19. Tandrčak
AJDE BRE!!!!!!!!! PRIJAVE!!!!!!!!
Dolazi nam i Tuljan. Ali Flafičasti se skupljaju oko 3.
Još Gonzo da kaže "DOLAZIM" i onda je Lasta gotovo kompletna. Bez Gustog doduše ali odbrana je tu. Pašće jebanje Gubitnika i Flafičastih.
MOŠ MISITI! lolo
Lejdis end džentlmen trebalo bi da mogu u sobutu da banem na fudbal. Međutim, neka ostane za sada otvoreno a u petak ću definitivno potvrditi. Kao što rekoh 99 posto dolazim da mađijam na golu OPAAAAAA
Je l' Džoni bacio pogled na tabelu?
gonzo, ja ima da ti dam gol tako ovakav van forme, bolje ne dolazi loloo
Aooo, Lasta 90% kompletna u subotu, ima da padne jebanje Gubitnika opaaaaaaaa
Мислим да ипак нећу моћи, у ствари сигурно нећу моћи у 2, вероватно ни у 3, а после ако успем, успем.
Neće Lasta proći pored mene u subotu, krv će da padne! Znaju kako sam ih drmao prošlo kolo!!!!
Enemi stub odbrane ne može. Nema veze, opet ćemo da iskidamo ove Flafičaste Gubitnike lololo
НИКАД НЕЋЕШ БИТИ ЛЕПРИКОН!!!
Gonzo može da nam igra pozadi. Kontam da ga je Lepri istisnuo sa gola? :)
Nemam ni sa tim problem, iako sam Mustafa lololo
Na kraju krajeva odgovara mi i zadnja linija, nikad i nisam voleo u fudbalu da igram u napadu, mogu ponekad da istrčim, ali mi je odbrana baš onako potaman.
Ako je Leprikon deb'0 ko što se priča onda u svakom slučaju pokriva veću površinu gola od mene, JER JA SAM SMRŠAO LOLOLO
долазим и ја, 99%
Dolazim i ja 87%.:*
Dolazim 99%
ја долазим 68%