Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ziveo gubitnik!
01. Drug Raja
02. Džoni Johnny Jedi Sentinel
03. Arlovski
04. Mančester
05. Grifin
06. Školjkaboj
08. Agilni Jedi Knight
09. David
10. Kačamak
11. Ninka
12. Marvelj
13. Krauč
14. Tuljan
15. Zoki Munja
16. Gonzo
17. Vita
18. Čak
19. Tandrčak
20. Debilko
21. Reme
22. Ombre
23. Gusti Sok
24. Andrej
25. Buzdin rođak
Propustio si moj post :)
Ubačeni. Hoćemo večeras oko 8 da bacimo SWTOR?
U jbote, 25 ljudi... jel ikad bilo toliko ljudi na vosu? :D
Za Enemija sam spazio da ne može da igra. Nego... GDE SU, ŠTA RADE - Neamnadimak, Bebop, Rakocije, Vajt, Dvorf?!?
MORA TRIJES DA NAS BUDE!
Džoni, igram večeras SWOTR, ali oko 21-22h.
Ja sam tamo oko 8 negde pa ću cepati do jedno 10 uveče. Ako se poklopimo idemo zajedno neku 2+ misiju da radimo.
DI STE!
Kakvo će vrijeme bit' sutra? Samo da bude suvo.
Nemam pojma, ali čini mi se da najavljuju kišu. DObro imamo sutra vremena preko dana da pratimo situaciju.
http://www.wunderground.com/global/stations/13274.html
Sutra velike šanse za kišu, a toplo. U nedelju manje šanse za kišu, ali će biti hladnije.
Mada, pikali smo mi lopte i po pljusku.
Ne mogu terat lopte ovaj vikend iskrslo mi nešto na čelu i dok sam cedio zvoni mi telefon, ja se javim kad on kum dobio šćer i tu se dogovorimo da ovaj vikend pijemo dok ne izbacimo ložinu iz sebe, iskrslo mi jbg
Sad mi žao i da pretimo Gubitniku.
Gubitnik samo odustaje kada smo najavili da dolazimo u fulu lolo
Uzimajući u obzir da je Gubitnik bez svoje vedete sutra, predviđam nam hendikep pobedu u svakoj utakmici.
Samo da definitivno potvrdim dolazak, posao me neće sprečiti jer ga skoro i neću imati OPAAAAAAAA
љубитељи доброг фудбала могу да одахну, не могу да дођем на фудбал, имам бога оца посла да одрадим, нема теорије да стигнем.
A kako je gubitnik bio veliki prošli put kada smo bili u oslabljenom sastavu
Па ми смо могли и у недељу дорганизујемо, ал јбг.
Ma mogli smo i da ne igramo lolo
Neka ponese loptu neko i vodu ko se seti
Твоје "могли смо" нема никакве логике, моје "могли смо" скроз има логике! :Д