Mene bole kurac. Ja sutra svakako treba da se cimam do Čukarice, tako da do jaja. A ako bude gomnjivo vreme, valjalo bi organizovati bar neku bleju ili tako nešto.
сутра губитник без мене ал сам свим срцем уз вас док ређам плочице навијаћу! и да ми јавите резултат а ти манча статистику поведи немо да ме зајебеш него лепо папир и оловка и после ми то само шибнеш у пвт... иначе јбга следећи кендви пикам и ја с вама :*
Da oće ovakvo vrijeme bit' sutra aaaaaaaa
01. Drug Raja
02. Džoni Johnny Jedi Sentinel
03. Arlovski
04. Mančester
05. Grifin
06. Školjkaboj
08. Agilni Jedi Knight
09. David
10. Kačamak
11. Ninka
12. Marvelj
13. Krauč
14. Tuljan
15. Zoki Munja
16. Gonzo
19. Tandrčak
20. Debilko
21. Reme
22. Ombre
23. Gusti Sok
24. Andrej
25. Buzdin rođak
Ja nosim loptu!
Takozvana "Specijalna lopta za jebanje Gubitnika i Flafičastih gubitnika" lololo
Ja stižem oko četiri...
SUTRA VOS, 2 KOD KAMENJA!!!
КАКО СУТРА ЈЕБО ГА КУРЧИЋ?
Mene bole kurac. Ja sutra svakako treba da se cimam do Čukarice, tako da do jaja. A ako bude gomnjivo vreme, valjalo bi organizovati bar neku bleju ili tako nešto.
боле те курац браћа
I JOKSU STE ZBUNILI KAD STE POMERILI TERMIN NA SUBOTU!
сутра губитник без мене ал сам свим срцем уз вас док ређам плочице навијаћу! и да ми јавите резултат а ти манча статистику поведи немо да ме зајебеш него лепо папир и оловка и после ми то само шибнеш у пвт... иначе јбга следећи кендви пикам и ја с вама :*
Oke oke, samo objasni Raji da ne zapisujemo asistencije lolol.
зна то он немо да бринеш :))
EKEKEKEKEKE KAKO ĆEMO DA TOVARIMO GUBITNIK I FLAFIČASTE, IMA GUZICE DA IM EKSPLODIRAJU LOLOLO
ako bude padala kiša, ne dolazim sigurno... ako bude samo mokro, ete me!
JEBAĆE VAS GUBITNIK!!!
Ko je dobre duse da me udomi u blizoj buducnosti na jednu noc da prespavam radi odigravanja partije VOS-a?
Ja ću voditi svoju statistiku svojih asistencija...
EDIT: Dolazim oko pola 4
EDIT: Na kom terenu pikamo? Ovom bližem ili onom što nije bliži?
Sudeći po ovoj GOMNJIVOJ JEBENOJ KIŠI, ni po kojem... Jeeeeeeeeeeebote. Valjda će gomno da sosuši do 2 sata...
ako se osusi teren do 12, idemo.
Sto se mene tice dokle god nije pljusak dolazim... sta je sitna kisa za coveka hrabra a visprena!
Ko si ti da postavljaš uslove, aaaaam?!?
IGRATĆEMO LOPTE, TEREN ĆE SE OSUŠITI OD NAŠIH ĐONOVA! VREME ODLIČNO!