Vukajlija Ol Star fudbal

1. A da igramo u 9h izjutra, a onda odbojka u plićaku posle 11h?

Podrzavam akciju! :)

2. Ne vredi, slaba je podrška za takvu satnicu.

3. Подржавам јутарњи термин. Јутри пре него вечи, што кажу у Шумадији.

4. VOS, Ada Ciganlija, Subota, 18:00, Tereni

01. Johnny Kurajber
    02. Laki
    03. Midori
    04. Ombre
    05. Grifin
    06. Pseto
    07. Gonzo
    08. Leri Andervud
    09. Drug Raja

5. Ne dolazim ovaj kendvi, odoh u Ćin na teren.
    Iz čega dalje implicira da se ne gledamo do septembra...

Smor, al dok dođeš biće dvocifrena prednost za nas :)

6. Midori se vraca na tribine ove subote.

7. Uvršćena si na spisak

8. turi, pa ako banem, banuo sam

9. Prvi put se posle duuuuuuuugo vremena postavlja pitanje da li ću banuti. Videću da izdejstvujem da nastavim ko zna koliki niz dolazaka. Ali stavi me ipak na spisak, pa ću u subotu znati da li banjavam.

10. Smor, al dok dođeš biće dvocifrena prednost za nas :)

Onda ja dolazim makar na jednoj nozi.

Turi me koji god da je termin. A volim i da gledam odbojku. Žemsku.

11. Jebote, stvarno Blejk nije propustio VOS ne pamtim.

12. Kure utefteri i mene na spisak, skoro sigurno dolazim samo je pitanje hocu li igrati zbog leđa jebala me ona.

13. Dolazim
    Ako Grifin ne dođe ove nedelje, biću jedini koji ni jedan vos nije propustio u ovoj sezoni

14. Mene nema, ja na moru još nedelju dana, na sledeći dolazim i asembliram Flafičaste u punom sastavu.

15. VOS, Ada Ciganlija, Subota, 18:00, Tereni

01. Johnny Kurajber
    02. Laki
    03. Midori
    04. Ombre
    05. Grifin
    06. Pseto
    07. Gonzo
    08. Leri Andervud
    09. Drug Raja
    10. Fejzbukmanijak

16. долазим. И иначе јел иде неко у Стојник, ја сам се богами ужелео а ове недеље имам и услове па да видимо ко све иде да се организујемо ово оно

17. Ja ću u Stojnik u nedelju! Dogovaramo se.

18. Agilares je l' ideš na VOS?

Fejse, ne menjaj avatar. Ovo si ti. To je to. OStavi tako :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.