Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
ма јок, нека брани гонзо мало
Ako i banem, dolazim u Jack outfitu, tako da i ne planiram igrati. E, a kad biste sve pomerili za sat vremena ranije, ne samo što bi bila veća šansa za moj dolazak, već bih i (opet) dao neku gotovinu, hehe.
Sat vremena ranije je malo zajebano zbog vrućine, a nekako se ustalilo 5 ove godine.
Ja bi još mrdnuo za sat unapred, najavili 38 stepeni celzijusovih.
A da igramo u 9h izjutra, a onda odbojka u plićaku posle 11h?
Pregeeej!
0%
Мислио сам да ће провирону баш да се свиди ова одбојка, он је бар либералан. лолололо
A da igramo u 9h izjutra pa da u plićaku pijemo pivo i rakije i gledamo pičke kako igraju odbojku?
Pomera se u 6. popodne.
E onda bih možda i mogao da stignem, jer imam Formulu 1 za vikend. Naravno i ako me popuste ledja koja sam uspeo da sjebem na basketu.
Takoe! Ne bez zajebavanja mnogo je vruće u 5 a ovaj vikend će biti i više nego obično.
ZNAČI 6. Dobro, pisaće kada spisak budem pravio.
Dobro biti neće!
Ne dolazim ovaj kendvi, odoh u Ćin na teren.
Iz čega dalje implicira da se ne gledamo do septembra...
Ne dolazim ovaj kendvi, odoh u Ćin na teren.
Iz čega dalje implicira da se ne gledamo do septembra...
E jebem te baš, a najverovatnije banjavam u subotu. Koga ću sad da izluđujem svojim bravurama na golu lololo
Konačno ste shvatili da se dolazi u 6, lolo
Ahahaha
Dolazim!
Ima zainteresovanih za odbojku :)
E jebitese!
Sad ne mogu na odbojku!
Ne mogu da vas razbijam!