Vukajlija Ol Star fudbal

1. Nisam siguran za subotu. Stavi 50%.

2. Agilni, pošalji nam Zokija ti nam ne trebaš!

3. Agilares moraš da dođeš. Gubitnik je kupio Niveu da maže sebi gujscu :)

4. Opet si počeo ko pred prošlu subotu? Nateraćemo vas bre da zavolite da vas jebemo, karamo....:)

5. Mislim da ćemo stići da odigramo tri utakmice i da će gol razlika biti 15:1 u sve tri za nas.

AJMO LJUDI KO JOŠ DOLAZI?

6. VOS, Ada Ciganlija, Subota, 18:00, Tereni

01. Johnny Kurajber
    02. Laki
    03. Midori
    04. Ombre
    05. Grifin
    06. Pseto
    07. Gonzo
    08. Leri Andervud
    09. Drug Raja
    10. Fejzbukmanijak
    11. Ludi Čak
    12. Andrej

7. Mislim da ćemo stići da odigramo tri utakmice i da će gol razlika biti 15:1 u sve tri za nas.

Hehe. Pa vama ne dolazi najbolji igrač tj golman. Ne znam kako očekujete tek sada da pobedite...DEKIJEV DUH ĆE BITI UZ NAS!

8. Pa vama ne dolazi najbolji igrač tj golman.

Dolazim, dolazim samo ne znam da li ću moći da branim zbog trošnih leđa hihihihi

9. Nisam imao prilike da te vidim na delu ali ako si bolji tj veći od Leprija onda neću ni da šutiram...:)

10. Nisam imao prilike da te vidim na delu ali ako si bolji tj veći od Leprija onda neću ni da šutiram...:)

Veći nisam, a da li sam bolji to neka drugi kažu jer je Lepri branio u par navrata kad ja nisam mogao da dođem na fudbal zbog posla :)

11. Veći nisam

Meni dovoljno! :)

12. Не долазим, жени ми се певач, мора да га ожалимо како доликује.

13. Jeboga. Malo nas nešto. David je na moru. Flafičastih nema. Manča je na moru doduše. Andrej je sjebao ruku. Agilni i Zoki možda dolaze, Marvelj se ne javlja. Ni Lepri. Ostali ajmo bre, prijave.

14. Ostatak Flafičastih je takođe na godišnjem odmoru pred nastavak sezone lolol.

15. Jebiga, moraju flaficasti ten da nabace.

16. Valjda neću ispasti toliki jebeni baksuz da baš NIKO od šestoro ljudi neće da menja smenu smene.

veći od Leprija

LOL, WUT?!
    Sale, el dolaziš ti ovaj kendvi?

17. Sale, el dolaziš ti ovaj kendvi?

Jok ja samo spemujem..
    Valjda cu negde sredinom avgusta ili kada iznudim pare svojima..

18. долазим, са једном руком, факјеа!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.