Vukajlija Ol Star fudbal

1. VOS, Ada Ciganlija, Subota, 18:00, Tereni

01. Johnny Kurajber
    02. Laki
    03. Midori
    04. Ombre
    05. Grifin
    06. Pseto
    07. Gonzo
    08. Leri Andervud
    09. Drug Raja
    10. Fejzbukmanijak
    11. Ludi Čak
    12. Andrej

2. Ja ne znam dal cu igrati, posto me sjebo neki virus... ali dolazim!

3. ili kada iznudim pare svojima..

A da radiš nešto, ne? :)

4. Postoji neki minimal chance da i ja naletim, ako danas budem imao svirku. Ako ne, onda nemam finansija da dodjem, odleteću u minus kao Srbija.

5. Ili da orobiš neku trafiku m? :)

6. Mali je ovo grad gde sam, neisplativa rabota. :)

7. Dođeš sutra na fudbal, ja te sačekam na autobuskoj kolima, fljasneš trafiku(tamo ima prometa) i bežimo na fudbal da ih častimo smirnofom, red bulom, i MDMA-om...:) I đevrecima da ne uvati...:)

8. Haha, nisi igrao sa mnom, vidim ja. Ne može mene niko ni inače da stigne, kamoli sa amfetaminima. Ako dolazim, prihvatam ponudu, naravno! :)

Videću, ako me ukenja koji dinar više, definitivno dolazim, nedostaje mi prangijanje mnogo! Za sad neka bude 50/50.

9. __DEBELA DESETKA__

10. Rešio sam kvalitetno sve pare koje imam na raspolaganju da potrošim sutra na dolazak, za 3-4 partije fudbala i kenjanje na klupama. Meći me na spisak.

11. E pa pičke moje lepe, moraćete jednu nedelju i bez mene.

12. Ljudi, ja u Bg stižem oko 3 popodne, jer ima u 12 i onda tek 5 voz za tamo. Pa ako neko želi malo da ubija vreme sa mnom da se ne smorim 3 sata čekajući, neka mi se javi na fon, ko ga jebe, ionako svi znaju koji je. 0643356480, pa nek' me vikne.

13. Ljudi u kurcu sam, ne mogu da dođem na fudbal, opet me sjebao posao.

14. Neće nas biti dovljno, ali nema veze, nać se tamo neko ko će hteti igrat... VOS MORA DA ŽIVI!

15. Za 3+1 dve ekipe :D. Rajane pogledaj PVT.

16. U dobro da sam video sad da je u 18h, zaboravio sam totalno... skroz bih dosao u 5 ko budala :S
    Videcu ako mogu da iscimam nekog, posto vidim da nas nece biti dovoljno...

17. A i mora da se igra zbog Čaveza, doš'o čovek iz drugog grada samo da bi igrao fudbal i sad ga mi otkažemo.

18. Lepri reko ti Čavez da mu se javiš, ne može preko fona.

EDIT: I nek neko ponese šorc Čavezu, debil je zaboravio.

19. Ja dolazim, ne ispaljujte.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.