Vukajlija Ol Star fudbal

1. Chavez, drago mi je da smo se upoznali brate i nadam se da ćeš opet doći da uveličaš poraz laste lololo

Profesore, i ovako smo jači-čekamo te da budemo jači sa stilom lololo

2. A čekaj, podseti me profesor-šta je nakraju odlučeno, ko je najveći šmeker bio juče?

3. Nije ti drago što si mene upoznao, a ,a ,a?! Izgleda da ni ti nisi pio pivo kad si bio klinac.

ko je najveći šmeker bio juče?

Gusti sok

4. Sa zakašnjenjem moram da se pohvalim da sam šuknuo 3 gola!!!
    I primio lob i gol glavom lololo

5. 14 sati kasnije sudovi oprani lololo

Ma znam ja otkud ovi porazi. Agilni i ja smo zaboravili na taliju koju koristili pred svaki meč, a to je:

RASKANTAPROLOMIĆEMO VAS!

6. Aman bre Lastovi biću prinuđen da dođem sledeći put na fudbal, ne možete utakmicu da dobijete bez prvog golmana lololo

7. Ne, sledeći put uvodim Lastu ponovo. Ne igramo naš fazon cele godine.

8. Najbitnije je da je Čava stig'o na voz. Ja sam mislio da možda neće uspeti.

9. Slažem se da treba da se vrati stara taktika. Ne mogu bre gol da dam. Svi nazad!

10. Niko te ne prati u presingu Gusti. Čim smo ih pritisli dali smo gol.

11. Najjača stvar kad igraš sa pacerima poput gubitnika. Samo ih odmah stisnemo, i naši su. Mora to da se praktikuje češće. A ne posle tamo da mi se nešto kao sprdaju i da TRAŽE FAULOVE lolo

12. Nije ti drago što si mene upoznao, a ,a ,a?! Izgleda da ni ti nisi pio pivo kad si bio klinac.

Jebiga, ja sam iskren čovek lolo šalim se, mnogo manje šanse imam za upoznavanje čoveka iz Kule nego momka iz centra lololo

gol glavom

Od koga li si mogao primiti takav surovo lep gol?

RASKANTAPROLOMIĆEMO VAS!

Svake nedelje kenjate do subote...

Lastovi

Misliš ptići lastavići?

Najjača stvar kad igraš sa pacerima poput gubitnika.

Kako tek gubite kada igrate protiv znalačke ekipe?

13. http://www.youtube.com/watch?v=Jsh4Luy_zqk&feature=youtu.be

Samo da se podsetimo. Nemate bre blage vezeeee. Biće pišanje sledeći vikend.

Hvala vam što sam zakasnio na poslednju trolu

14. Nemoj da ih podsećaš Gusti. Hoćeš Fejsara da ne spava par dana.

MALO VAS PUŠTAMO PA VAS JEBEMO!

15. Ionako su sad u ostružnici bele noći, pa teško kunta lolo

16. šta je nakraju odlučeno, ko je najveći šmeker bio juče?

Pa, posto ste mene izbacili iz takmicenja, Slobica. Ali da sam ucestvovala, bila bih ja.
    EDIT: Jedini se setio da pokusa da kupi moj glas.

17. Bojim se da će pseto sad biti slomljen. Džaba mu što mu ćale ima brdo para kad je slobica veći šmeker od njega

18. Xaxaxa, bravo Gusti, rispekt za prozivku :) Samo, lakše se podnose orazi kada ti tata ima brdo para lololo

Grgure, lako si podmitljiva! Veće si pseto odmene... A možda ti je i krivo što sam birao sestru lololo

Jebiga kada smo se odvojili pa je Sloba imao šansu da se dokaže, jer dok sam bio tu billo je nemoguće...

19. Ima li zainteresovanih za bleju (bleja, kupanje, neka odbojka, sport...) na adi sutra oko 4,5 popodne? :)
    Ono, opustena blejica, moze svako da iscima koga oce (pod uslovom da ne dovede neke debile)...

20. Ja, ako je žemska odbojka lolo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.