Vukajlija Ol Star fudbal

1. Mi cele godine nastupamo bez Šanzama i Bebopa, tako da ste igrali protiv drugog tima Laste prethodnih nedelja.

USKORO NASTUPAMO U NAJAČEM SASTAVU, JA KAVAM KAŽEM!!!

2. Kad je deki prispeo na vos, ja sam već bio prekaljeni strelac. Moju slavu ne može ništa poremetiti, niti um pomračiti. Previše kenjam, odoh da se komiram

3. Nećete biti bolji ni kad vam se vrati lažna debela desetka.

Realno, bolje igramo kao tim bez njega, svaka čast dečku na talentu, ali tako je.

Svake nedelje vam lepo najavim seks a vi ne slušate pa ne slušate...

Jebeš loptu, daj da skupimo pare za paket kondoma, vole da se šure Laste u zadnje vreme, a ponestaje nam radne opreme lolo

4. PIJEMO MDMU OČI NAM SE CAKLE
    KARAMO LASTU I SVETSKE PRVAKE
    PIJEMO PIVO I PUŠIMO PLJUGU
    PO 3 PUTA LASTU KARAMO U CUGU
    ALE ALE ALE ALE

5. Kolo sreće se okreće. Skockaću ja moju ekipu makar morao svake nedelje da im utuvljujem u glavu kako se igra odbrana. Realno, vi ne možete jedan napad od svog gola do našeg da napravite i kada prestane dekoncentracija, završavaće se partije ponovo sa laganih 5-0, 5-1 za nas.

6. Mi cele godine nastupamo bez Šanzama i Bebopa, tako da ste igrali protiv drugog tima Laste prethodnih nedelja.

A brate, Šanzam bio par puta na VOS-u, čak ste i prošle sezone igrali pola tekmi bez njega. Bebop isto tako, ako je bio 10 puta. Ovo je prvi tim Laste, Džoni i ti ste okosnica, jeste da vam fali Enjemi i jeste da nemate golmana, ali evo danas ste igrali sa Čavom i Andrejem u napadu da nadoknade izostanke i opet kurac, keke.

Realno, vi ne možete jedan napad od svog gola do našeg da napravite i kada prestane dekoncentracija, završavaće se partije ponovo sa laganih 5-0, 5-1 za nas.

A čekaj, šta mi kao nismo napredovali? Imamo pas-igru, dobre šutere i ljudi su počeli da se vraćaju. Š-I-J-E-M-O !!

7. Sprdam se, Marvelje, brate :D

8. Jebiga, Agi, tužna istina je da ste omatorili, dolaze neki novi klinci ;)

9. Nema sprdnje sa marvelom agilni, on i ribama uleće klizeći...

POLOMISMO KRILA LASTAVICI.

FEJSARA DRKA KURAC NEĆE DODA LOPTU.

10. Hehe, činjenica je da ove godine NIJEDNOM istovremeno na terenu nismo bili Džoni, Enemi, Gusti i ja, bez obzira ko je na golu i da li je šesti igrač Arlovski, Ninka, ili Grifin :)

Nadam se da smo svi pobrojani tu sledeće nedelje, pa da vidimo ko je omatorio ;)

11. Jebiga, Agi, tužna istina je da ste omatorili, dolaze neki novi klinci ;)

Ja sam brate matora olinjala džukela...

12. Pseto, ne kontam šta si linkovao gore, lolo.

13. Agilni pederu obriso si mi defku a mogla je u odabrane!!1

A šta vam vredi i da se skupite? Bez leprija ste nule.

14. EDIT: siso umesto pederu lolololo

15. Nadam se da smo svi pobrojani tu sledeće nedelje, pa da vidimo ko je omatorio ;)

Ja isto jedva čekam ;)

16. DŽONI OSTAVI SUDOVE ZA SUTRA DOĐI DA SE PROZIVAMO! DOSADIĆE TI SUDOVI POSLE SVADBE LOLO

17. Uleteo sam na voz 20 sekundi pre nego li je krenuo.

Elem, beše lep fudbal, prosralo vas malo jer niste bili toliko dobri u napadu, koliko mi loši u odbrani, haha, to nas je koštalo seksa. Ali, još bitnija stvaka realno, bilo je lepo opet vas videti, pikati fudbala i dati gol Marvelju kroz levo uvo. :) Drago mi te videti opet, kravo.
    I Rajo, batali trčanje za mnom! :)

Nadam se da se vidimo uskoro ponovo, ako bude novaca!

18. Сад сам се и ја вратио, па ценим да ће од следечег викенда екипа Губитника још више добити на квалитету и лепоти. Додуше, нико од вас ми није рек'о да је овде толико вруће те може да се деси да та додатна лепота веома брзо почна да пеглира поред усијаног терена...:-)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.