Ima li zainteresovanih za bleju (bleja, kupanje, neka odbojka, sport...) na adi sutra oko 4,5 popodne? :)
Ono, opustena blejica, moze svako da iscima koga oce (pod uslovom da ne dovede neke debile)...
Dovedi neku devojku, pa da igramo odbojke, drugačije nemere. Dovešću i ja.
Hmm, aj ovako, ti dovedes tu devojku i kazes joj da dovede jos devojaka? :D
Videcu ako ja uspem nekog da iscimam... ono, dolazi par mojih ortaka, cimali smo i neke devojke, valjda ce se iscimati neka
Hehe, videcemo... mozda se oglase neke vukajlijasice na ovoj temi, ako je uopste posecuju... pre mesec dana se pricalo o nekom organizovanju odbojke, prijavili se ljudi da bi igrali, i od tada nista. Kapiram da i dalje ima zainteresovanih, samo je nezgodno sto je radni dan... ali ono, blejimo do uvece, ko 'oce nek bane kad mu odgovara
Aman bre Lastovi biću prinuđen da dođem sledeći put na fudbal, ne možete utakmicu da dobijete bez prvog golmana lololo
Dolazim, ne trebas nam, veruj mi ;)
Sta su se prokurcili ovi pajvani, dja ja ne dodjem, dja oni daju golove, ionako je bila neoficijalna tekma! Nadiso sam se zdravog vazduha, pun sam elana i janjetine, DOLAZIM DA IZDOMINIRAM NA GOLU, KRU LI VAM GUBITNICKOFLAFICASTI JEMEN!!!
Pa ti dovedi zemske, pa ce biti zemska odbojka lololo
Šalim se, radim sutra do 4 pa nije isključeno da navratim
A da čuš! Kukaju za prvim timom, c c c...
JEBAĆEVASDAVIDBRKATI!!1one
Ono, opustena blejica, moze svako da iscima koga oce (pod uslovom da ne dovede neke debile)...
Nećeš jebati.
Mogao bi malo tom mascu kojom mazes kosu da namazes i guzicu...
Nećeš jebati svejedno.
FLAFIČASTI JAČI NEGO IKAD U SUBOTU!
Ja danas bio na Adi, ne mo'š plivati od trava i onog mulja. Plus fegeti spasioci jedu govna, kao zabranjeno da se skače.
Ja sam sutra od 7 ujutru do 4-5 popodne zainteresovan za šljaku uglavnom. Ništa od bleje jebiga.
Aj bacimo Džonija sa bandžija, skupimo pare lolo
Pa dobro, blejimo, mozda odigramo neku odbojku, udjemo u vodu da se razladimo... necemo skapamo od te trave valjda :S
Dovedi neku devojku, pa da igramo odbojke, drugačije nemere. Dovešću i ja.
Bacite mene.
Hmm, aj ovako, ti dovedes tu devojku i kazes joj da dovede jos devojaka? :D
Videcu ako ja uspem nekog da iscimam... ono, dolazi par mojih ortaka, cimali smo i neke devojke, valjda ce se iscimati neka
Znači neće.
Hehe, videcemo... mozda se oglase neke vukajlijasice na ovoj temi, ako je uopste posecuju... pre mesec dana se pricalo o nekom organizovanju odbojke, prijavili se ljudi da bi igrali, i od tada nista. Kapiram da i dalje ima zainteresovanih, samo je nezgodno sto je radni dan... ali ono, blejimo do uvece, ko 'oce nek bane kad mu odgovara
Spavalica je pominjala odbojku, možda će ona... Ja nisam u Beogradu...
Kada nisi prihvatila ponudu. Još uvek. :)
Dolazim, ne trebas nam, veruj mi ;)
Sta su se prokurcili ovi pajvani, dja ja ne dodjem, dja oni daju golove, ionako je bila neoficijalna tekma! Nadiso sam se zdravog vazduha, pun sam elana i janjetine, DOLAZIM DA IZDOMINIRAM NA GOLU, KRU LI VAM GUBITNICKOFLAFICASTI JEMEN!!!
14%
♥
Fasovaćeš svrš debeli. Xexe.
Haha, neka, Pseto, hvala u svakom slučaju, snaći ću se :)