Vukajlija Ol Star fudbal

1. Zatš se Gustom niko ne javlja?

E da, ako neko bane na Adu ranije, biću u plićaku u jezeru.

2. Ja sam se javio Gustom, i sa devojkom sam ga upoznao.

3. DOLAZIM IDUĆI VIKEND!

4. Istina, Dimitrije mi se javio. Fin neki mladić

5. I ja sam se javio gustom, tačnije on meni ispred više električarske

6. Pa ti si nevaspitan, moraš se prvi javiti starijim osobama.

7. Reci mu Dimitrije. Nego, zašto ćutite?

8. Samo da se javno izvinim Fejsu.

9. Ae bre, šta ste sad uradili? Samo ja mogu da se derem na druge i posle da se izvinjavam. Može i zoki, ali on se ne izvinjava :)

10. Ništa. Ispao sam jebeni retard. Jeb'o me pas da me jeb'o ovako retardiranog.

11. јебо те пас тако ретардираног

12. I ja se javno izvinjavam Kaći što sam je zvao po nadimku.

13. I ja se izvinjavam Slobi zato što sam ga urekao pa je pogodio četiri puta levu stativu.

14. Ja se izvinjavam na dominaciji i sve boljoj igri, xe xe

15. извињавам се што сам дрко на снимке вашег фудбала, десило се

16. izvinjavam se rosoneriju sto sam drkao na njega dok drka na snimke vaseg fudbala

17. sve ti je oprosteno

18. Da se izvinim manči što ne nosim kremu. I Profi što sam mu probacio kroz noge. I Slobi, što živi u Ostružnici. Znam da mu nije lako lololo

Nego, niko ne spominje dominaciju laste? Bez poraza, uz lagano pišanje po gubtniku i flafičastima. Samo da se zna ko je ko

19. Само да се извиним Лазару, односно лакију зато шо сам га звао по имену.
    Катастрашно сам бранио, толко глупих голова...

20. Ja bih da se izvinim lepriju što je đemba

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.