Spremite cvijeće, spremite trubače, NINKA SE VRAĆA NA BETONSKO BORILIŠTE. Piši me!
+ 554854445645444897441
01. Džoni 02. Pseto 03. Manča 04. Leprikon 05. Arlovski 06. Fejz 07. Gusti Sok 08. Ninka 09. Laki 10. Gvozdenović 11. Enemi 12. Raja
Gusti zovi Rakocija. Ajde da se skupimo masa nas baš. Agilni, Andrej, Zoki, Reme....da ne nabrajam. Što više nas.
Ne verujem da će doći. U kroatskoj je, a i ako se vrati, ima utakmice vikendom. Ali mogu da pozovem fanstea :))
Samo da vas cmoknem! Vratio sam se u rodnu zemlju, ali sam sjebao nokat poslednji dan prije no sto dodjoh, medjutim, cu da odem da mi srede, posto samo treba da mi iscupaju ostatak, i posle moze da se igra fuca... <3
Najverovatnije dolazim
Bvdlga e vrno u rodnu grudu. Čuo šta je bilo u Ivanjici i požurio nazad.
prijavljujem se
ИДЕМО НАЈМАСОВНИЈЕ ДОСАД! БЕЗ ДЕКИЈА, БЕЗ СЛОБЕ, БЕЗ ТИХ ЛЕПИХ ДЕЧКИЋА, КО ИХ ЈЕБЕ, СМРТ ИЗБЕГЛИЦАМА
ДО ЛА ЗИМ! Вероватно...
dolayim
01. Džoni 02. Pseto 03. Manča 04. Leprikon 05. Arlovski 06. Fejz 07. Gusti Sok 08. Ninka 09. Laki 10. Gvozdenović 11. Enemi 12. Raja 13. Midori (Vođa navijača) 14. Ombre (ako bane, ban'o je)
Midori dolazi da navija.
ako banem, banem
hehe, ovo sam čekao
Ne znam Pseto, 7. je broj Nece Tomića, a Gusti gotivi Necu lololo
he he he. 7 je broj cr, a i jugovića. Dvojka je pseto ---> nebitan igrač(krneta stajl)
ne igraju brojevi moji dečaci, ne igraju...
:'(
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Spremite cvijeće, spremite trubače, NINKA SE VRAĆA NA BETONSKO BORILIŠTE. Piši me!
који ће нам курац арловски, реално?
+ 554854445645444897441
01. Džoni
02. Pseto
03. Manča
04. Leprikon
05. Arlovski
06. Fejz
07. Gusti Sok
08. Ninka
09. Laki
10. Gvozdenović
11. Enemi
12. Raja
Gusti zovi Rakocija. Ajde da se skupimo masa nas baš. Agilni, Andrej, Zoki, Reme....da ne nabrajam. Što više nas.
Ne verujem da će doći. U kroatskoj je, a i ako se vrati, ima utakmice vikendom. Ali mogu da pozovem fanstea :))
Samo da vas cmoknem! Vratio sam se u rodnu zemlju, ali sam sjebao nokat poslednji dan prije no sto dodjoh, medjutim, cu da odem da mi srede, posto samo treba da mi iscupaju ostatak, i posle moze da se igra fuca... <3
Najverovatnije dolazim
Bvdlga e vrno u rodnu grudu. Čuo šta je bilo u Ivanjici i požurio nazad.
prijavljujem se
ИДЕМО НАЈМАСОВНИЈЕ ДОСАД! БЕЗ ДЕКИЈА, БЕЗ СЛОБЕ, БЕЗ ТИХ ЛЕПИХ ДЕЧКИЋА, КО ИХ ЈЕБЕ, СМРТ ИЗБЕГЛИЦАМА
ДО ЛА ЗИМ!
Вероватно...
dolayim
01. Džoni
02. Pseto
03. Manča
04. Leprikon
05. Arlovski
06. Fejz
07. Gusti Sok
08. Ninka
09. Laki
10. Gvozdenović
11. Enemi
12. Raja
13. Midori (Vođa navijača)
14. Ombre (ako bane, ban'o je)
Midori dolazi da navija.
ako banem, banem
hehe, ovo sam čekao
Ne znam Pseto, 7. je broj Nece Tomića, a Gusti gotivi Necu lololo
he he he. 7 je broj cr, a i jugovića. Dvojka je pseto ---> nebitan igrač(krneta stajl)
ne igraju brojevi moji dečaci, ne igraju...
:'(