Vukajlija Ol Star fudbal

1. Samo da vas sve dobrovoljno oteram u kurac. Osim ekipe koja je bila. Toliko.

2. Мени било лепо, кажу за први пут као голман сам се одлично снашао, нису ме много напунили :3

3. Sastavio ga neoprezni Marvelj.
    Dve asistencije, jedna Manči sisom, jedna Fejzari u prostor. Ja fornifikujem u ulozi plejmejkera!

4. марвеље, дугујеш ми 200 динара за рентген и 2 пива због напрслог ребра!

5. Jebiga, Voždovac-Čukarica škola, JA PENETRIRAM U REBROA!!! Izvini, Stanko, dušo :(

Elem, i ja sam dao 4,5 komata, i triput progurao Andreju kroz noge. DO MI NA CI JA!!!!

6. Elem, i ja sam dao 4,5 komata, i triput progurao Andreju kroz noge. DO MI NA CI JA!!!!

Kuda ide ovaj svet?!

7. KO JE POBEDIJO?

8. Prva 5-3 za Slobu, Lerija, Leprija, Grifina, Andreja i mene protiv neka tri lika što su bila tu, Raje, Marvela i Lakija. Posle njima prešao Grifin, a nama došao Triša i tu smo izgubili 5-4.

9. znači sve ostaje kako je bilo, u subotu naguzimo pernate i vratimo balans u kosmosu.

unapred najavljujem dolazak na sledeći VOS da živina i mlađahne drkadžije dovedu najjače sastave.

10. Cenim da je Flafi Junajted u punom sastavu sledeće nedelje, pripremite guze i Niveu.

11. dovedu najjače sastave.

Ok, doulazim.

12. Dve nedelje nisam igrao fudbala a ne radim više tako da u subotu mogu da nosim nekoga na krkače i opet vas oderem.

13. lepri jel stvarno naprslo rebro?

14. VOS - 18:00

01. Džoni
    02. Pseto
    03. Manča
    04. Leprikon
    05. Arlovski
    06. Fejz

15. који ће нам курац арловски, реално?

16. Aaa ja mislio da se sprdaš za rebro, idi Maraviljoso u kurac lololo.

17. Leprikon
    који ће нам курац арловски, реално?

Sklopi slagalicu od bolda, hajde Lepri, možeš ti to!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.