Vukajlija Ol Star fudbal

1. Izvinjavam se ako sam nekog iznervirao sa svojom tvrdoglavošću.

Mančo dužan sam ti hidroaktiv

2. BUHAHUAHUHUAHUHUAHUAUHUHUAUUHAHUAHUAHUAHUAHHAAHHHAHAHAHA

3. Извињавам се што сам био превише секси па Манча није могао да се концентрише.

4. Izvinjavam se Arlovskom što sam mnogo jak lolololo

5. ne smarajte, kažem samo da sam se inatio previše i sad vi od toga pravite šizenje

6. Брате, то није шизење, то је традиција. Сети се пре неколико недеља, исто смо радили.

7. Izvinjavam se što sam vam turio onaj za pobedu, nisam hteo jebiga.

8. Izvinjavam se Raji što Makedonci ne postoje

9. I izvinjavam se zato što ne trčim ili radim bilo šta.

10. Izvinjvam se što sam komadant odbrane!

11. I izvinjavam se što su Hrvati go kurac od reprezentacije.

12. I izvinjavam se ekipi Gubitnika što je druga utakmica trajala 10 minuta.

13. Ja se izvinjavam svojim nogama što sam ih sproveo kroz onakvu torturu. Sledeći put ću valjda da se setim da ponesem rezervne tike.

14. Izvinjavam se Psetu što je doživeo poraz od Laste, a pre toga nije.

15. Izvinjavam se što sam doživeo prvi poraz od Živinara, neću više obećavam ali sam bio nemoćan

16. Izvinjavam se što sam dao 6 golova (sve Lastine), što sam žurio pa sam drugu tekmu morao da rešim za 10 minuta, što sam iz okreta pogodio raslju, što sam iz slobodnjaka sa pola zamalo opet pogodio istu, što sam mnogo jak u duelu i lep, lep, leep.

17. Inače bio je fin VOS. Reme se pojavio. Izneverov'o sam kada sam ga video. Prvu smo igrali na bunar, što sam ja pripremio kao taktiku, za koju tvrdim da je jedina moguća bila i izgubili smo, a drugu smo ih prsnuli za 10 minuta onako laganezi. Gvozdenović igra lepo fudbal. Na prvi pogled ne deluje tako, kao duga kosica, nog mršavije, a onda kad je kren'o da protrčava po boku uz aut liniju ja sam se iznenadio. Sve u svemu OK. Žao mi što je Profa sjeb'o nogu, nadam se da će to ubrzo da bude OK. Lepri standardno, mačka na golu, sa par odličnih odbrana. Arlovski dao 6 golova, ali realno jedini je igrao napred :)
    Sve u svemu, dobra bleja, VOS živi, jebi Gubitnik i Hrvati su go kurac od reprezetacije.

18. Арловски шес' голова из шесто прилика, ШЋЕПОВИЋУ ЈЕДАН!

19. Мислим да је у првој партији било јасно да смо за три класе јачи. Да смо имали мало више среће, нагузили бисмо вас у првој. Стално је неко био слободан на шуту, стално смо имали вишак и деловало је као да играмо десет на пет. Притом, и са леве и са десне и из средине вам је константно претила опасност. Раја, Псето и ја. Наравно и Манча када се залети, и Давид који је био мало повученији. Све у свему, да играмо овако у овом саставу чешће, и кад бисмо се навикли једни на друге, могли бисмо у ЈСЛ да играмо, лололо. Шалим се, били бисмо озбиљна екипа рекреативаца. Кул је што много нас има снаге за дугу партију, а ту смо чини ми се играли око сат и по.

Елем, једна битна ствар је да је најбоље када играју три екипе и када се мењамо на десет минута јер темпо онда буде много бољи. Морао сам да кажем ово "за три класе бољи", јер смо страобално јебали Ласту. Лололо. Губитник доминира бетонским игралиштем.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.