Vukajlija Ol Star fudbal

1. Што се тиче друге партије, пустили смо вас због Арловског. Јебига, човек био жељан. Депримирала га прва текма. Па оно, да се разочара у живот. :Д

2. Bili ste bolji, ali ste se doveli u situaciju da Arlovski nije pogodio golmana, nego dodao Gvozdenoviću ili da je Gvozdenović pogodio prazan gol bilo bi 4-3 za nas, pa bi videli kakav bi kraj bio. Ja sam zadovoljan. Jednostavno smo prvu partiju odigrali tako da se razvukla i duže od sat i po, zaslugom dobre odbrane, a daleko smo bili slabiji Druga je trajala deset minuta, jer smo vas napuniki kao da vas nema na terenu lololo

3. Ja sam u drugoj izbegavao da mu prilazim da se ne ljuti pa je radio šta je hteo.

3 klase su mala razlika, bolji smo STRAOBALNO.

Reme pička sebična.

4. NISTE MI DALI JEBENI FAUL KOJI JE BIO STO POSTO MOLINA MI REKO!

5. Reme je pička sebična.

6. А што смо јебали оне неутралце то ништа? И ко је заслужан за то? А? А? А?

7. Manča nema kapi krvi u sebi.

8. Raja ne potoji jer je makedonac a oni NE PO STO JE.

9. Džoni je Austrougar a oni fudbal nikada nisu igrali. Puškaš je izmišljen ko i Makedonci.

10. Trišu onomad napala lopta xaxa, to sam zaboravio.

11. Samo da se javim iz bolničke postelje - otok je popriličan, ali žal što nisam bio u mogućnosti da otklonim bilo kakve dileme oko toga ko je danas bila bolja ekipa je ipak veći. Ekipa Gubitnika ima još puno prostora za poboljšanje u igri, nadam se da ću od septembra biti više u prilici da sa konkurentom za kapitensku trakicu (komiranim Slobom) stvorim jedan ozbiljan i jak tim koji ni pet puta bolja ekipa od Laste neće moći da savlada. Do tada - nizinske pripreme na moru i rad u teretani na donjim ekstremitetima (bez zezanja, malopre se posavetovao sa doktorom). Pozzz svima

12. Profe, brzo se oporavi. Pseto pazi, mora neko da prenese loptu. A i treba da mi utrčavate u prazan prostor. Nekada davno sam do jaja to radio, ovako ti dam loptu, a ti u još većim govnima nego ja. Doduše za par dodavanja stvarno nemam opravdanja i za to priznajem da sam jajo.

REME KLASA!

13. REME KLASA, REME PRIVATNIK. Ali ipak KLASA.

14. jesam vam nedostajao? Ne mogoh doći, bolestan sam od gripa:(

15. Da je mogao Profa da igra mi bi vas pokenjali i drugu. Ovako su nam misli bile uz njega.

Opušteno, Reme, samo plaćaj PDV.

16. ниси

šmrcika:'(

17. izvinjavam se ocu i materi što nisu mogli da me izvuku iz kola

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.