U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Што се тиче друге партије, пустили смо вас због Арловског. Јебига, човек био жељан. Депримирала га прва текма. Па оно, да се разочара у живот. :Д
Bili ste bolji, ali ste se doveli u situaciju da Arlovski nije pogodio golmana, nego dodao Gvozdenoviću ili da je Gvozdenović pogodio prazan gol bilo bi 4-3 za nas, pa bi videli kakav bi kraj bio. Ja sam zadovoljan. Jednostavno smo prvu partiju odigrali tako da se razvukla i duže od sat i po, zaslugom dobre odbrane, a daleko smo bili slabiji Druga je trajala deset minuta, jer smo vas napuniki kao da vas nema na terenu lololo
Ja sam u drugoj izbegavao da mu prilazim da se ne ljuti pa je radio šta je hteo.
3 klase su mala razlika, bolji smo STRAOBALNO.
Reme pička sebična.
NISTE MI DALI JEBENI FAUL KOJI JE BIO STO POSTO MOLINA MI REKO!
Reme je pička sebična.
А што смо јебали оне неутралце то ништа? И ко је заслужан за то? А? А? А?
Manča nema kapi krvi u sebi.
Raja ne potoji jer je makedonac a oni NE PO STO JE.
Džoni je Austrougar a oni fudbal nikada nisu igrali. Puškaš je izmišljen ko i Makedonci.
Trišu onomad napala lopta xaxa, to sam zaboravio.
Samo za Raju
http://www.youtube.com/watch?v=KoaSFcygLAo
Samo da se javim iz bolničke postelje - otok je popriličan, ali žal što nisam bio u mogućnosti da otklonim bilo kakve dileme oko toga ko je danas bila bolja ekipa je ipak veći. Ekipa Gubitnika ima još puno prostora za poboljšanje u igri, nadam se da ću od septembra biti više u prilici da sa konkurentom za kapitensku trakicu (komiranim Slobom) stvorim jedan ozbiljan i jak tim koji ni pet puta bolja ekipa od Laste neće moći da savlada. Do tada - nizinske pripreme na moru i rad u teretani na donjim ekstremitetima (bez zezanja, malopre se posavetovao sa doktorom). Pozzz svima
Profe, brzo se oporavi. Pseto pazi, mora neko da prenese loptu. A i treba da mi utrčavate u prazan prostor. Nekada davno sam do jaja to radio, ovako ti dam loptu, a ti u još većim govnima nego ja. Doduše za par dodavanja stvarno nemam opravdanja i za to priznajem da sam jajo.
REME KLASA!
REME KLASA, REME PRIVATNIK. Ali ipak KLASA.
jesam vam nedostajao? Ne mogoh doći, bolestan sam od gripa:(
ниси
Da je mogao Profa da igra mi bi vas pokenjali i drugu. Ovako su nam misli bile uz njega.
Opušteno, Reme, samo plaćaj PDV.
šmrcika:'(
Fudbl a? Kul.
izvinjavam se ocu i materi što nisu mogli da me izvuku iz kola