Vukajlija Ol Star fudbal

1. Žuuuuta jedinstvena ovcaawww :)

2. СЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕНННННННННННННННННННННННННГггггггг
    гггггггггггггггггггггггггГГГГГГГГГГГГГГГГГГГГ

3. Jebote žuta jedinstvena ovca! AaaaaAaaaAaaa evo je opet!

4. мислиш на малу жуту овчицу

5. U čemu, šta, ne razumem?

О томе и причам, тотално си дезоријентисан. Рају смо прошли пут једва нашли.

6. Џонијеви тајмаутови

7. lololo

Vajt, nije ti to loša ideja, dajte neke ppredloge sa slikama, pa ubacićemo u prvi post, što da ne.

8. VISKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS

9. Arlovski bi jeli Viskas svaki dan....kada je to David rek'o prevrn'o sam se...

10. Nemojte da ubedjujete sami sebe da vam je bilo dobro u subotu, kada svi znamo da sam vam nedostajala.

11. Ček, ti nisi bila?

12. Ček, ti nisi bila?

Gargija.

13. Ček, ti nisi bila?

Dosla do pola puta, shvatila da ce kisa i vratila se ciku.

14. Agilni dechko, ti se praviš fin al ne propuštaš da ga šukneš il udariš gargiju koliko vidim :)

I meni si je metno neki dan

15. shvatila da ce kisa i vratila se ciku.

Greota bi bilo da nam se istopiš....

16. Greota bi bilo da nam se istopiš....

Kad sam od secera.

17. pseto88
    Gargija.

Slobodno linkuj, čega se bojiš? :)

18. Neću zinat! Ja sam pička reklamerska i komercijalni mag ali ovo je bilo suviše lako.

Ja kad uvalim neprimetnu reklamu ko onaj dan e to je GARGIJJA!

19. Gargija je jedna od najvećih zabluda! Može opasno da digne sitnu dušu i ona pomisli svašta i ne provali da je gargijom dobila žuti a daljim busanjem opasno rizikuje crveni...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.