Vukajlija Ol Star fudbal

1. To je to. Uspesmo da dovršimo pesmu. Ko dolazi još na VOS?

2. ево Бохор би мого...

3. Mogao bi i Vejv BUHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

4. BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

5. BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

6. E jebiga Vejve. :D Ne, Lepri, ozbiljno imaš li da mi pozajmiš ili me jebeš?

7. BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

Глупо је да дође кад ја нисам ту.

Нинка, Лепри је у Аустрији

8. E nabijem ga na kurac.

9. DO LA ZIM

Salim se, bicu tamo na basketu oko pola 5, pa cu doci da vas vidim i izljubim po srpski, triputa. No homo

10. dolazim

Провери прво резултат вечерас, Рајо :)

11. DOBIJAMO VAS VEČERAS IMA PERO DA VAS UGAZI

12. РАШКО ЋЕ ТУЋИ ПЕРУ КУРЦЕМ ПОЧЕЛУ.

13. Dzoni sto se mene tice moze 5. oktobar. Nas'o sam nam veliki fudbalski teren, i jos dva tu su odma u kompleksu sa vestackom travom (sutra otvaranje, mislim da moze da se igra barem 7v7 ili vise :D na tim malim). Videcu da se sredi nesto (mozda i izvucem da igramo na tim terenima za dzabe (ali nemojte jos nista da uzimate zdravo za gotovo, ja cu da pokusam pa sta bude). Videcemo samo jos ekipu da skupimo :D

14. Visarijonoviću puši kurac!

15. Iju Arlovski, pa sto to?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.