Vukajlija Ol Star fudbal

1. To je to. Uspesmo da dovršimo pesmu. Ko dolazi još na VOS?

2. ево Бохор би мого...

3. Mogao bi i Vejv BUHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

4. BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

5. BUAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA

6. E jebiga Vejve. :D Ne, Lepri, ozbiljno imaš li da mi pozajmiš ili me jebeš?

7. BUHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHA

Глупо је да дође кад ја нисам ту.

Нинка, Лепри је у Аустрији

8. E nabijem ga na kurac.

9. DO LA ZIM

Salim se, bicu tamo na basketu oko pola 5, pa cu doci da vas vidim i izljubim po srpski, triputa. No homo

10. dolazim

Провери прво резултат вечерас, Рајо :)

11. DOBIJAMO VAS VEČERAS IMA PERO DA VAS UGAZI

12. РАШКО ЋЕ ТУЋИ ПЕРУ КУРЦЕМ ПОЧЕЛУ.

13. Dzoni sto se mene tice moze 5. oktobar. Nas'o sam nam veliki fudbalski teren, i jos dva tu su odma u kompleksu sa vestackom travom (sutra otvaranje, mislim da moze da se igra barem 7v7 ili vise :D na tim malim). Videcu da se sredi nesto (mozda i izvucem da igramo na tim terenima za dzabe (ali nemojte jos nista da uzimate zdravo za gotovo, ja cu da pokusam pa sta bude). Videcemo samo jos ekipu da skupimo :D

14. Visarijonoviću puši kurac!

15. Iju Arlovski, pa sto to?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.