Колко тражите пара да поломите Агилном ноге ал да не кажете да сам ја платио? И колико пара тражите да му поломите ноге и да му кажете да сам ја платио?
Izgleda da danas nema fudbala jer nikako da se dogovorimo.
Inače zamolio bih da se menjanje dana ne spominje u petak uveče jer stvara konfuziju.
Ukoliko neko ima predlog da se menja dan ili satnica najbolje je to da pokrene najkasnije do srede, kako bi se dogovorili i svi uspeli da vide.
Колко тражите пара да поломите Агилном ноге ал да не кажете да сам ја платио? И колико пара тражите да му поломите ноге и да му кажете да сам ја платио?
Pošto igra sa mnom u ekipi jedino da probam neki Ostojić Kamikaza potez :))))
Aj dogovorite se kada igramo.
Нема фрке, дајем потпуну слободу и креативност у послу-мене занима само крајњи резултат и цена
dogovorili smo se, u nedelju je, pravite spiskoa
Izgleda da danas nema fudbala jer nikako da se dogovorimo.
Inače zamolio bih da se menjanje dana ne spominje u petak uveče jer stvara konfuziju.
Ukoliko neko ima predlog da se menja dan ili satnica najbolje je to da pokrene najkasnije do srede, kako bi se dogovorili i svi uspeli da vide.
SPISAK:
01. Ombre
02. Zoki Munja
03. Deky_aod
04. Grifin
05. Ninčilo
Navijačice:
01. Midori
Dodaj Midori na spiskoa :3 Ali pod posebnu kategoriju navijaca i moralne podrske.
I nema potrebe da se cimate za poklon, stvarno.
Ja sam u sredu rekao da je u nedelju fudbal u 15h. Dakle u 15h. Promeni to komentatoru.
JA! JA! JA!
Daj i mene baci onda na spisak, al' ostaje problem s patikama, ako neko uleti da mi pozajmi, igraću.
DAJTE NINKI PATIKE!
Akcija patike za Ninku kreće. Mančo daj mu one roze.
Jel mora obe iste?
Jedna roze, jedna ljubičasta.
http://www.salesnikefreeshoes.com/images/large/freeshoes/Womens-Nike-Free-Run-3_LRG.jpg
Ninčilo, ja sam uz'o neke nove, pa će iscimam i one stare za sebe. Hoće ti odgovarati 46? Ja ih uz'o da mi budu što pribijenije uz nogu. olololo
SPISAK:
01. Ombre
02. Zoki Munja
03. Deky_aod
04. Grifin
05. Ninčilo
06. Gazimudo
Navijačice:
01. Midori
Red je da dodjem malo da vas jebem ustima oko kurca!
13%
Nabijem vas na djoku, sad hocu da vidim jel u 4 fudbal, da dodjem, a vi pomerili za nedelju... sutra u 3 imam utakmicu..