Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Колко тражите пара да поломите Агилном ноге ал да не кажете да сам ја платио? И колико пара тражите да му поломите ноге и да му кажете да сам ја платио?
Pošto igra sa mnom u ekipi jedino da probam neki Ostojić Kamikaza potez :))))
Aj dogovorite se kada igramo.
Нема фрке, дајем потпуну слободу и креативност у послу-мене занима само крајњи резултат и цена
dogovorili smo se, u nedelju je, pravite spiskoa
Izgleda da danas nema fudbala jer nikako da se dogovorimo.
Inače zamolio bih da se menjanje dana ne spominje u petak uveče jer stvara konfuziju.
Ukoliko neko ima predlog da se menja dan ili satnica najbolje je to da pokrene najkasnije do srede, kako bi se dogovorili i svi uspeli da vide.
SPISAK:
01. Ombre
02. Zoki Munja
03. Deky_aod
04. Grifin
05. Ninčilo
Navijačice:
01. Midori
Dodaj Midori na spiskoa :3 Ali pod posebnu kategoriju navijaca i moralne podrske.
I nema potrebe da se cimate za poklon, stvarno.
Ja sam u sredu rekao da je u nedelju fudbal u 15h. Dakle u 15h. Promeni to komentatoru.
JA! JA! JA!
Daj i mene baci onda na spisak, al' ostaje problem s patikama, ako neko uleti da mi pozajmi, igraću.
DAJTE NINKI PATIKE!
Akcija patike za Ninku kreće. Mančo daj mu one roze.
Jel mora obe iste?
Jedna roze, jedna ljubičasta.
http://www.salesnikefreeshoes.com/images/large/freeshoes/Womens-Nike-Free-Run-3_LRG.jpg
Ninčilo, ja sam uz'o neke nove, pa će iscimam i one stare za sebe. Hoće ti odgovarati 46? Ja ih uz'o da mi budu što pribijenije uz nogu. olololo
SPISAK:
01. Ombre
02. Zoki Munja
03. Deky_aod
04. Grifin
05. Ninčilo
06. Gazimudo
Navijačice:
01. Midori
Red je da dodjem malo da vas jebem ustima oko kurca!
13%
Nabijem vas na djoku, sad hocu da vidim jel u 4 fudbal, da dodjem, a vi pomerili za nedelju... sutra u 3 imam utakmicu..