U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Господарим и на том терену :)
A neš' bogami, kafana je moja sudbina :)
Чикам те да ми изађеш на црту да се загаргијамо.
E, sad te ne razumem, elaboriraj ovo dok nisam svašta pomislio :)
Нисам мислио да се јебемо ако ме то питаш. Гаргијање је универзални глагол изведен из речи гаргија и користи се увек и у свакој прилици за све и свја. У овом случају је значило "запијемо", "ушљокамо", "усеремо" па ко више.
Aaa, to može, samo nisam ti ja baš neki kapacitet, ja to više na jeziku, kao pas ;)
Знао сам да хејтујете гаргију без предзнања. Са гаргијом можеш да палиш и гасиш ватру, тресеш шљиве, гаргија омазује поклопац од еурокрема, са гаргијом се џара, отпушује лавабо, мења канал, лупа неко по челу, скида лопта са обруча, опипава терен, убија вепар, црта...СА ГАРГИЈОМ МОЖЕШ СВЕ АКО ЈЕ ПРИХВАТИШ!
ЕДИТ:
Их, уметник а ниси капацитет-немој се лажемо...
И пси су јаки увек, зајеби те суптилне гаргије :)
Ovo mogu da zamislim ali mi nije logično, logično bi bilo umočiti gargiju u kanticu sa eurokremom :)
Кад будеш прекинуо да мислиш да је гаргија курчина онда ћеш моћи :) Гаргија је имагинарна и чучи у сваком од нас(поготово сада не замишљај курчину лоло) и мош да је тумачиш како оћеш, пусти уметничку машту на вољу...
Pa jebešga, zar nije logičnije ovo:
- Ja poj'o, GARGIJAAAAA!
nego:
- Ja bato, gargija...
I kako ja da nemam asocijaciju kurčine za gargiju kad si je eksplicitno depiktovao na avataru :)
Не.
-Што си олизао поклопац кад то највише волим?
-Опа, гаргија!
А ово са аватара иако има фалусни облик не треба да представи курчину него шук. Виш да је у руци спремна да улети неком док се не нада.
E jebiga, nije kurčina ali je spremna da uleti po potrebi :)
Ovaj dijalog kontam, sad mi malo jasnije...
Па да: није курчина али може да буде. Гаргија може све.
СА ГАРГИЈОМ СЕ ЦЕПАЈУ ДРВА И СКИДА БЛАТО СА ЦИПЕЛА!
Gde ima da se kupe korišćene gargije? Treba golfu dvojci diznu da promenim i deci u školu za likovno, tražila profesorka gargiju BEEE
Има де оћеш, гаргија је свуда око нас!
Čak i Džedaji kažu "Neka gargija bude s tobom"
Читам, и рекох, ЈЕБАЛА ТЕ ГАРГИЈА ПСЕТО, ЏУКЕЛО ЈЕДНА, ПРИЧАШ О ЊОЈ КО ГТД О ГОЛФУ, кад оно Марвељ ми усро концепцију.
sledece nedelje vos u nedelju ujutru a?
Ma jok. Popodne, standardno.
01. Johnny Kurajber (50%)
02. Pseto (20%)
03. Tandrčak (100%)
04. Fejz (100%)
05. Grifin (100%)
10. Deky_aod (100%)