Ništa to nije, ja sam bio na gradskoj svadbi u NS gde je svirao tamburaški orkestar, a kum operski pevač imao šou od pola sata. I to nije sve (što bi rakli u telešopu) nego je i mladin otac amaterski trubač pa je i on imao šou slovačkih polki ili tako nekih okretnih igara. Smorio sam se za medalju.
Da zlo bude najveće, klopa je bila tako dobra (kako obično biva na gradskim nobles svadbama) da smo žena i ja otišli na burek pa se vratili na svadbu.
Ma, gledaću nekako da dovedem Snežanu Đurišić, bar pola sata da peva, prijateljica je sa mojim bakutanerom a omiljena vokalna umetnica mi. Sumnjam, pak, da će moja vokalna umetnica to dozvoliti...A njeni poreklom s juga, zamisli!
Zavisi kolko cu biti u mogucnosti digram al dolazim.
Prijave bre. Ajmo bagro. Ne sme vikend bez VOS-a da prođe.
Потрудићу се да дођем, ал остављам себи клаузулу о испаљивању. лоло
ајде бре диграмо вузбала!!!!!!!!
Mogli bi da vidimo balon neki ako bude kiše?
Хоће изгледа да пада у неђељу крваву.
E aj pomenite VOS turneju sad za vikend kumim vas, prolazi vreme a nista se ne desava
ја 27%
A može neki bilijar turniri kad malo zaladi, a?
49% da dolazim.
100% neću igrati ako dodjem.
Da li si ti upamtio da se sutra ženiš? Nema teorije da dođeš na VOS :)
Nisam znao, cenjeni kolega. A u kom objektu, ako nije tajna? :)
Што да не, сморна су венчања.
'Ajde Profe ne zajebavaj matorog čoveka, Džoniju sam rekao :)
...pogotovo ako ti na istom svira gudački kvartet, ko meni što će.
A datum je tamo negde krajem maja sledeće godine...ako ne raskinemo do tada. Pobrk'o si me ti sa mojim komšom Džonijem :)
И ти се жениш лоло
Ја мислио само Џони за овај период
Ne znam da je za lololo ili zlololo :)
Ništa to nije, ja sam bio na gradskoj svadbi u NS gde je svirao tamburaški orkestar, a kum operski pevač imao šou od pola sata. I to nije sve (što bi rakli u telešopu) nego je i mladin otac amaterski trubač pa je i on imao šou slovačkih polki ili tako nekih okretnih igara. Smorio sam se za medalju.
Da zlo bude najveće, klopa je bila tako dobra (kako obično biva na gradskim nobles svadbama) da smo žena i ja otišli na burek pa se vratili na svadbu.
A može neki bilijar turniri kad malo zaladi, a?
DA DA DA I SAMO DA!
Moje iskreno žaljenje.
Ma, gledaću nekako da dovedem Snežanu Đurišić, bar pola sata da peva, prijateljica je sa mojim bakutanerom a omiljena vokalna umetnica mi. Sumnjam, pak, da će moja vokalna umetnica to dozvoliti...A njeni poreklom s juga, zamisli!