Pazi, nisam hteo da se izjasnim povodom dolaska, jer ne verujem da ću srići, a rado bih otišao...
Jebiga, krećem odavde tek u petak uveče, a onda valja srediti sve ono što mi je potrebno - potvrde, bonove za menzu, za prevoz i slično... jebiga.
ako ostane vremena, eto me... :D
ja bi prvi put dosao samo zbog njega...ne zbog fudbala jer neam blage da igram,jer iam dve preterano leve noge,nego zbog vejv rajdera lolo...interesujete me i vi ostali naravno,al rajder je jedini na sajtu,jedini od svih na sajtu zbog kojeg bi se iscimao na tako vece bleju u kojoj bleje mnogo nepoznatih meni ljudi odjednom...e,onda bi ga tovario,al psihicki,ne bi ga tukao,ono nisam taj lik,samo bi ga psihicki zlostavljao :)))...dobro ne preterano...u stvari da preterano lolo
Olanike, ćorima, nemamo ni mi veze s fudbalom. Dođi da praviš društvo Midori, smori se devojka najstrašnije. ololo
Što se tiče tog roštiljoa, ja sam za, ako do subote imao kintu. ololo
ups.... :))
Знао сам да ће мој рендом пост довести до планова за роштиљ...
http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/37887762.jpg
долазим
Lepri čuo da se pominje roštilj, pa odma da se najavi... :)
vejv čuo da moderator nudi jaje na oko pa došao...
ШУК ШУК ШУУУУУУУУУУУУУУК ИДЕ ВЛААААААААК
УУУУУУУУУУУ ШТА ТИ ЈЕ РЕКО ЗА КЕВУ
e ako vejv dolazi dolazim i ja
boli me kurac za fudbal,ja cu da surfujem xd
Касам видо да је Рајдер постово на теми помислио сам да је реко да ће доћи на фудбал па реко да вас подсетим да му сломите ноге.
I TO JOŠ U FOLIJI!!!
Kostolomci aplicirajte :)
moraju se priznati celicna muda vejvova ako dodje,mada mozda ga to lozi...onda ne u tom slucaju xd
Pazi, nisam hteo da se izjasnim povodom dolaska, jer ne verujem da ću srići, a rado bih otišao...
Jebiga, krećem odavde tek u petak uveče, a onda valja srediti sve ono što mi je potrebno - potvrde, bonove za menzu, za prevoz i slično... jebiga.
ako ostane vremena, eto me... :D
:(((
јел ти стварно мислиш да би ти било до јаја на восу мали?
A zašto ne bi?! Dodji Wejv opušteno, ja te branim.
ja bi prvi put dosao samo zbog njega...ne zbog fudbala jer neam blage da igram,jer iam dve preterano leve noge,nego zbog vejv rajdera lolo...interesujete me i vi ostali naravno,al rajder je jedini na sajtu,jedini od svih na sajtu zbog kojeg bi se iscimao na tako vece bleju u kojoj bleje mnogo nepoznatih meni ljudi odjednom...e,onda bi ga tovario,al psihicki,ne bi ga tukao,ono nisam taj lik,samo bi ga psihicki zlostavljao :)))...dobro ne preterano...u stvari da preterano lolo
Olanike, ćorima, nemamo ni mi veze s fudbalom. Dođi da praviš društvo Midori, smori se devojka najstrašnije. ololo
Što se tiče tog roštiljoa, ja sam za, ako do subote imao kintu. ololo
Mogli bi stvarno u subotu da organizujemo neki veći blejaž i eventualno roštilj. Okupljanje u 12 kod stounhendža.
Ajde prijave!
2. Natnat
Može kifle i kantica eurokrema?