Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ај у суботу у град да играмо између две ватре? хњо хњо хњо

2. Mislim da je bolje da igramo fuzbala sad u subotu jer bi bio red da posle dugo vremena odigramo normalan fudbal. A te bleje i ostala čuda da odložimo za sledeću nedelju. Na kraju krajeva, uvek fino izblejimo posle fuzbala tako da KO JE ZA FUZBALA NEKA DIGNE DVOJA PRSTIJUOA!

3. Па ваљда се фудбал подразумева...

4. U subotu je nedelja, a u sport je bleja. Pedes' posto.

Deda i baba su blizanci fazon...

5. Blejk ne ume da igra između dve vatre pa minira.

6. Podrazumeva se Enjemi. Problem je u činjenici da sam prokleto dekintiran, tako da bih doprineo tom roštiljanju koliko i Arlovski poboljšanju timske igre. ololo
    Fak, provaljen sam.

7. Ja sam dodao Natu i Ombrića. Subota vodi za jedan glas.

8. Šta Agilni, fudbal ili bleja?

9. Problem je u činjenici da sam prokleto dekintiran, tako da bih doprineo tom roštiljanju

Ma nema roštilja...ko će da se cima...samo malo sporta i malo više bleje...i eurokrema.

10. Ja te dve stvari ne odvajam.

11. agilni dodat u nedelju.

EDIT: Ako nema roštilja opredelite se samo za dan kada je bleja-fudbal. Kome je svejedno koji dan je u pitanju biće dodat na oba spiskoa.

12. psete, kopiraj taj spisak na svaku stranu

13. DVA SPISKOA-IZJASNITE SE FUZBALERI I NAVIJAČI(CE)

SUBOTA
    1. Pseto
    2. NatNat
    3. Ombre
    4. Арловски
    5. Џони

NEDELJA
    1. Pseto
    2. NatNat
    3. Agilni
    4. Џони

14. U nedelju pada kiša, a u subotu je gej parada... Ali ja svakako ne dolazim jer idem u selo da jem leba doamćeg. E to je za mene parada domaćinluka!

15. Ok, sad mi je sve jedno, u subotu vece rejvujem, tako da me u svakom slucaju nema. Ni u subotu ni u nedelju. Uzivajte.

16. Subota bilo kad, nedelja posle 5.

17. Subota bilo kad, nedelja posle 5.

18. ДВА СПИСКОА-ИЗЈАСНИТЕ СЕ ФУЗБАЛЕРИ И НАВИЈАЧИ(ЦЕ)

SUBOTA
    1. Псето
    2. НатНат
    3. Омбре
    4. Арловски
    5. Џони
    6. Лари Исподдрвета
    7. Раја
    8. Андреј

NEDELJA
    1. Псето
    2. НатНат
    3. Агилни
    4. Џони
    5. Лари Исподдрвета

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.