Prijava

Ај у суботу у град да играмо између две ватре? хњо хњо хњо

Mislim da je bolje da igramo fuzbala sad u subotu jer bi bio red da posle dugo vremena odigramo normalan fudbal. A te bleje i ostala čuda da odložimo za sledeću nedelju. Na kraju krajeva, uvek fino izblejimo posle fuzbala tako da KO JE ZA FUZBALA NEKA DIGNE DVOJA PRSTIJUOA!

Па ваљда се фудбал подразумева...

U subotu je nedelja, a u sport je bleja. Pedes' posto.

Deda i baba su blizanci fazon...

Blejk ne ume da igra između dve vatre pa minira.

Podrazumeva se Enjemi. Problem je u činjenici da sam prokleto dekintiran, tako da bih doprineo tom roštiljanju koliko i Arlovski poboljšanju timske igre. ololo
Fak, provaljen sam.

Ja sam dodao Natu i Ombrića. Subota vodi za jedan glas.

Šta Agilni, fudbal ili bleja?

Problem je u činjenici da sam prokleto dekintiran, tako da bih doprineo tom roštiljanju

Ma nema roštilja...ko će da se cima...samo malo sporta i malo više bleje...i eurokrema.

Ja te dve stvari ne odvajam.

agilni dodat u nedelju.

EDIT: Ako nema roštilja opredelite se samo za dan kada je bleja-fudbal. Kome je svejedno koji dan je u pitanju biće dodat na oba spiskoa.

psete, kopiraj taj spisak na svaku stranu

DVA SPISKOA-IZJASNITE SE FUZBALERI I NAVIJAČI(CE)

SUBOTA
1. Pseto
2. NatNat
3. Ombre
4. Арловски
5. Џони

NEDELJA
1. Pseto
2. NatNat
3. Agilni
4. Џони

U nedelju pada kiša, a u subotu je gej parada... Ali ja svakako ne dolazim jer idem u selo da jem leba doamćeg. E to je za mene parada domaćinluka!

Ok, sad mi je sve jedno, u subotu vece rejvujem, tako da me u svakom slucaju nema. Ni u subotu ni u nedelju. Uzivajte.

Subota bilo kad, nedelja posle 5.

Subota bilo kad, nedelja posle 5.

ДВА СПИСКОА-ИЗЈАСНИТЕ СЕ ФУЗБАЛЕРИ И НАВИЈАЧИ(ЦЕ)

SUBOTA
1. Псето
2. НатНат
3. Омбре
4. Арловски
5. Џони
6. Лари Исподдрвета
7. Раја
8. Андреј

NEDELJA
1. Псето
2. НатНат