Moramo da vozdignemo VOS-a ponovo.
U pravu je Fejsara doduše, izumire, al' vrnućemo ga mi u život. Meni je još ovaj vikend samo frka oko ove svadbe što je prošla i sve i sledeće nedelje sam spreman i opet redovan.
Ma možemo mi i sat vremena pre nego što zakažemo fudbal da se dogovorimo, kad bi svima odgovaralo, tj. kad bi bilo lepo vreme i kad ljudi ne bi imali obaveze. Valjda sledeći vikend neće padati prokleta kiša u subotu ili u nedelju i valjda će neki normalniji broj nas biti slobodan...
Aj da krenemo odmah. Moramo da revitalizujemo VOS. Ponavljaću ovaj spisak cele sledeće nedelje. Ajmo malo da se trgnemo, da nas barem jedno 15 bude. Naravno jedini uslov je iole normalno vreme.
Meći me na spiskoa. Aj da nas realno zaboli uvo kakvo će vreme biti nego lepo da šijemo bez obzira na vremenske uslove. Realno, ako i bude kiše, gora od one kasmo se skrivali pod drvećem nemaže biti, tako da ono... MORAM DA SE DOKAŽEM NA PRAVOM TERENU S NOVIM TIKAMA BRE!
aj ne proseravajte se, nego sutra da vas vidim bar osmoro tamo, izblejaćemo što kaže natnat, ako ništa drugo
Dolazim svakako, potrudite se da se iscimate, nemojte da ste lenčuge. Nema parade, nema izgovora.
E, da, isto se nalazimo gde i uvek?
Vidim, ništa od ovoga...a i za bleju je hladnjikavo...
taj rad, ja se po ovome ne bih cimao, odvratno je napolju
VOS je i zvanično vrsta koja izumire... Ne dolazim danas, ne želim...
Ne izumire nego prolazi sezona, još malo pa sneg pada
Moramo da vozdignemo VOS-a ponovo.
U pravu je Fejsara doduše, izumire, al' vrnućemo ga mi u život. Meni je još ovaj vikend samo frka oko ove svadbe što je prošla i sve i sledeće nedelje sam spreman i opet redovan.
Ove svadbe?
OVE?
:)))))))))))
Stvarno sam zabo izraz ju ju ju ju ju :)
Ali od sledeće nedelje ima da vam dolazim na gajbe i izvlačim vas na VOS :)
Džoni dolazi gajbama :)))
Kakva defka. Koji je Prof majstor.
Kaži...
добро бре говедо бечменско, јесам ја трипут рекао да ме ставиш на списак, шта се правиш паметан
Treba sad da krenemo sa pregovorima za sledeći vikend, izgleda da je jedino tako realno da se dogovorimo.
Ma možemo mi i sat vremena pre nego što zakažemo fudbal da se dogovorimo, kad bi svima odgovaralo, tj. kad bi bilo lepo vreme i kad ljudi ne bi imali obaveze. Valjda sledeći vikend neće padati prokleta kiša u subotu ili u nedelju i valjda će neki normalniji broj nas biti slobodan...
гаргија
Aj da krenemo odmah. Moramo da revitalizujemo VOS. Ponavljaću ovaj spisak cele sledeće nedelje. Ajmo malo da se trgnemo, da nas barem jedno 15 bude. Naravno jedini uslov je iole normalno vreme.
VOS, SUBOTA, 14:00, Ada Ciganlija.
01. Džoni
прими ме
Meći me na spiskoa. Aj da nas realno zaboli uvo kakvo će vreme biti nego lepo da šijemo bez obzira na vremenske uslove. Realno, ako i bude kiše, gora od one kasmo se skrivali pod drvećem nemaže biti, tako da ono... MORAM DA SE DOKAŽEM NA PRAVOM TERENU S NOVIM TIKAMA BRE!