Vremedvakišobran se ne slaže s tom prognozom. Ka'e da će biti sunčano. Jes' da su strani plaćenici usko povezani zdevedesdvojkom, ali poseduju tehnologiju, za razliku od naših...
Enemi, da ne znaš 'de je Ninka? Mene iskreno bole brige. Ja sam u subotu u 2 tamo i ako treba, oteću nekome loptu i šutiradeću sam na gol.
http://i.imgur.com/yZMqZ.gif
Dobro, ima nas za dve ekipe, ali bilo bi lepo da standardan VOS broj popunimo, jedno 15 ljudi.
Ide zima, OK, naravno da je leto prošlo, ali kada je solidno makar vreme treba da se iscimamo. Prošle godine se i u decembru igralo. A taman da se dogovaramo lagano i za balon.
I de je Gusti? Nisam ga video na sajtu jedno mesec dana.
Šta bi ti hteo, nemaš ni pet godina na sajtu, a hoćeš memorijalni turnir Džonija Kurajbera Kureta? Ne ide to, prvo jedno tri godine da služiš na dužnosti moderatora :)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Do 2 bila jedna prognoza i kao za vikend sunčano, sad bacim pogled - promenili. Za vikend navodno kiša.
Vremedvakišobran se ne slaže s tom prognozom. Ka'e da će biti sunčano. Jes' da su strani plaćenici usko povezani zdevedesdvojkom, ali poseduju tehnologiju, za razliku od naših...
Где је пита, ту је сунце, тако дааа....
Kako god prijave su opet slabe. DI SU LJUDI!
УМРЕЛИ СУ ИЗГЛЕДА СВИ НЕМА ГИ НИКИ ДИГРА ФУЗБАЛА
Enemi, da ne znaš 'de je Ninka? Mene iskreno bole brige. Ja sam u subotu u 2 tamo i ako treba, oteću nekome loptu i šutiradeću sam na gol.
http://i.imgur.com/yZMqZ.gif
ja dolazim
Blejkaro, možda bude onaj bata što smo se onda igrali lopte sanjim, da ga opet obradujemo.
Dobro, ima nas za dve ekipe, ali bilo bi lepo da standardan VOS broj popunimo, jedno 15 ljudi.
Ide zima, OK, naravno da je leto prošlo, ali kada je solidno makar vreme treba da se iscimamo. Prošle godine se i u decembru igralo. A taman da se dogovaramo lagano i za balon.
I de je Gusti? Nisam ga video na sajtu jedno mesec dana.
Nema ga otkako je inspekcija izvršila analizu voćnih sokova u Srbiji...
Изгледа да је Густи Сок...
:ставља цвиџе:
...попијен....
ЈЕЕЕЕЕЕААААААААААААААААХ
Neko je pros'o Gusti Sok
http://www.ecigadvanced.com/community/wp-content/uploads/2013/01/orange-juice.jpg
Не знам како ћемо у балон са овако нестабилним одзивом, једино да ђускамо са платанима ко прошле године. АЛ ЗА ТО НАМ ТРЕБА ГУСТИ!
Ne znam ni ja.
Odjednom se nekako gasi, a šteta.
Džoni čim je obuo papuče, smanjio se broj ljudi.
Ja sam bio ubeđen da će mr to nadživeti....u smislu dolaženja. Ono kada više ne budem mogao da će neki drugi preuzimati...tako nešto...ono cvrc
Vreme je krivo najviše. Mada je bilo ona dva - tri puta jedva ljudi za dve ekipe... Lenjost valjda.
Ja bih dolazio, al ste mi daleko, jebi ga.
Pa nadam se da će vreme biti OK. Da se skupe makar dve ekipe.
Šta bi ti hteo, nemaš ni pet godina na sajtu, a hoćeš memorijalni turnir Džonija Kurajbera Kureta? Ne ide to, prvo jedno tri godine da služiš na dužnosti moderatora :)