Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dobro. Koju ćeš?

2. S aronijom i lotosom posutu cvetovima tibetanske lavande.

3. Za te cvetne pite si ti majstor :)

4. Dobro. Koju ćeš?

Чекај, нисам се надао да ћу довде стићи па нисам ни смислио. лололо

5. ЦВЕЕЕЕЕЋЕЕЕЕЕ
    за косоваре џД

6. Šta ti je Dejane? Pusti Straju, malog Straju!

7. pušio sam suvo cveće :3

8. karanfil mi se sviđa naj_više

9. Ja ne mogu da slušam. Šta si pustio? prepričaj mi.

10. Ja ne mogu da slušam. Šta si pustio? prepričaj mi.

Zverinje, mesožderi uglavnom, ovi naši pitomi, evropski, vukovi i to, se keze sa prozora. Njihove oči svetlucaju kroz veo magle koji im izlazi iz nozdrve, strah te hvata i gnezdi se pokraj srca i bukvalno osećaš kako ti se zubi zverinje polako zarivaju u miokard. Onda osetiš nalet toplote kad ti krv pokulja niz zaliske. Gledaš oko sebe i osećaš da se gušiš od mirišljavih sveća i budućih poljubaca, kao teret, kao da znaš da te neko lovi. Nežno ti sisa usne, uživaš, lepo ti je ali ti sve vreme kandžama kida rebra. Onda sve stane. Rasprši se u milijardu čestica. Počinje da pada kao sneg. Nežno. Prvo je toplo, pa zatim hladno, onda se zabda u kožu, boli, prodire kroz tkivo...
    Ljubav. Ljubav. :)
    Zverske čeljusti koje su te obuhvatile.
    Više te ne gleda. Skočila je sa svim tim očnjacima, kanžama, ujeda, grebe, šutira. kad te ulovi, zgrabi te kao sa hiljadu ruku, odvlači te u jazbinu i tamo te proguta, legne i vari te godinama. Rastapaš se, kao pahulja na dlanu...
    Ljubav, divlja životinja koja će te uhvatiti u svoju zamku pre ili kasnije. Magijom se vezati za tebe i neće te pustati.
    Otrova?

11. Е овако, иде из A мола, онда се укључује том, бас бубањ и добош, ту нешто певач прича на немачком, онда се укључује и бас и креће рефрен у пиано, амор амор нешто на немачком амор, па онда опет нешто прича на немачком и онда рефрен у форте, укључују се добош у форте (можда чак и форте фортисимо, оно баш је јако) и чинеле, мислим да је рајд у питању, и опет АМОР АМОР и тако даље...

12. eto Enemi objasnio muziku :)

13. *Деки се пали на Вучице, хехехех, иди Деки у першун :)

http://www.youtube.com/watch?v=OwbBz59lIQo

14. Sve mi je jasno, hvala od srca, ljub, ljub!

15. inače zaboravio si da napomeneš da i čelične dame piškaju firnajz kad na nich dir zaigra jezik...

16. Aj da krenemo odmah. Moramo da revitalizujemo VOS. Ponavljaću ovaj spisak cele sledeće nedelje. Ajmo malo da se trgnemo, da nas barem jedno 15 bude. Naravno jedini uslov je iole normalno vreme.

VOS, SUBOTA, 14:00, Ada Ciganlija.

01. Džoni
    02. Pseto
    03. Lari Andervud
    04. Blejk Grifin (sa novim patikama)
    05. Arlovski
    06. Midori
    07. Tandrčak
    08. Fejs
    09. Enemi
    10. Natnat
    11. Drug Raja
    12. Zoki Munja

PRIJAVEEEE!!!!!!!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.