Aj da krenemo odmah. Moramo da revitalizujemo VOS. Ponavljaću ovaj spisak cele sledeće nedelje. Ajmo malo da se trgnemo, da nas barem jedno 15 bude. Naravno jedini uslov je iole normalno vreme.
Pa ti mojne da dođeš na taj u 15 pa im reci nisam hteo jbg. xe xe
Ja vam garantujem da sutra igram normalan fudbal, ma koliko nas došlo. Jedino ako me neko toliko prejebe pa ne ponese loptu.
Mere, Tandr, mere. Budi Marvelj umesto Marvelja.
Đeste sokoli, doš'o bih da mogu, ali sam bolestan u lobanju, tačnije vilica mi otekla pa nešto ne smem na vetruštinu. A i van sam forme nešto, jebemliga.
ШТА БРЕ МАЛО ТУ ЈЕ ЏОНИ ТУ ЈЕ АЦА ТУ ЈЕ БЛЕЈК СВИ СМО ТУ КАО НЕКАДА ЧУЈЕ СЕ ПЕСМА НЕШТО НЕШТО, МОРАМ БОЉЕ ДА УРАДИМ ДОМАЋИ ИЗ НАРОДЊАКА...!!!
Aj da krenemo odmah. Moramo da revitalizujemo VOS. Ponavljaću ovaj spisak cele sledeće nedelje. Ajmo malo da se trgnemo, da nas barem jedno 15 bude. Naravno jedini uslov je iole normalno vreme.
VOS, SUBOTA, 14:00, Ada Ciganlija.
01. Džoni
02. Pseto
03. Lari Andervud
04. Blejk Grifin (sa novim patikama)
05. Arlovski
06. Midori
07. Tandrčak
08. Fejs
09. Enemi
10. Natnat
11. Drug Raja
12. Zoki Munja
UPISUJ, DOLAZIM S POS'O NA BLEJU OLEOLEOLAAA
GURNEM VAM GA DO POLAAA
JEBI LASTOAAA
OLEOLEOLAAA
GUBITNIČE NABAVI NIVEOUA!!!!!!!!
http://vukajlija.com/zabava/posteri/7097
Pseto 'el me kupiš sutra kod Maksija?
'Nači vi niste svesni koliko mi se igra! AĆU DAM GOL K'O OVAJ RONI IZ HERTE! Kak'a mađija.
Kad smo već kod kupljenja,
Enemy gde me kupiš sutra?
ЈА НЕ ЗНАМ МОГУ ЛИ СУТРА! НИСАМ КРИВ МАИКЕМИ!
Aj gledaj da dodžeš, Tandr. Gubitnik onda neće imati ni jednog dobrog igrača. xnjo xnjo xnjo
Испит у 12 па у 15 ха. Нису хтели јбг.
Nema nas ni deset, opet.
Ако останете дуже ја могу да стигнем негде око 5, а можда вас и изненадим раније хехе
Pa ti mojne da dođeš na taj u 15 pa im reci nisam hteo jbg. xe xe
Ja vam garantujem da sutra igram normalan fudbal, ma koliko nas došlo. Jedino ako me neko toliko prejebe pa ne ponese loptu.
Mere, Tandr, mere. Budi Marvelj umesto Marvelja.
Igraćemo, makar deset devet. Mislim da Raja ima onu bangavu.
Ипак БТЦ :Р
Đeste sokoli, doš'o bih da mogu, ali sam bolestan u lobanju, tačnije vilica mi otekla pa nešto ne smem na vetruštinu. A i van sam forme nešto, jebemliga.
PE.ES.
Ne golicajte Dekija http://www.youtube.com/watch?v=u6ibQ2oNHrY