Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
moguće je da kasnim zbog posla, ali ništa nije sigurno
mi se vidimo oko 4 i 20, tad najranije mogu da stignem, pa ako ne padne mrak da odigram makar pola sata a ako padne da popijemo pivo :)
jbga dve nedelje zaredom uzimam slobodnu subotu za fudbal i fudbala nema, a sad kad mi treba jer ce ga verovatno biti ja ne mogu duzmem slobodno. jbga...
DOLAZIM!
Dolazim U NAJAVI!
Leptejebo 800 strana...
Nego šta mislite da pomerimo u nedelju zbog Derbija i d aigramo naš Derbi?
То би било добро, да можемо и да вас прозивамо кад вам дамо седамнес' комада
Još par ljudi da potvrdi da su za ovo pa da pravim novi spisak sa novim pravilima. Ali da dođu navijači Zvezde ako se bude igrao Derbi. Ne da ne dolazi zato što ćemo ih zajebavati.
Aj da vidimo da li je još ljudi za.
ako pomerite u nedelju u 1 dolazim sto posto
Aj još neko neka potvrdi da je bolje nedelja zbog Derbija u subotu, a i u nedelju da pravimo ponovo naš Derbi, pa da cepamo u tom pravcu.
zovemo predrazinja i blajvagu i huga, da bude egal, ovako cemo da karamo zvezdu dobro im nece biti
:)
Da, moraju malo ozbiljnije. Mada mi nemamo golmana i to je problem. Gonzo je cigan, mada je Mustafa realno i mogao bi da brani za nas .)
NE TREBA NAM NIKO, IMAMO DEKIJA I PSETA ČAROLIJE! 'De bre, ojebali smo vas prošli derbi samo tako. Dobro, Ugo i Predrag su tu bili glavni, ali tad nam nije bilo fazon više od pola dobrih igrača, a vi bili u fulu. Još smo sad jači za Pseta. Pfff. MERE U NEDELJU!
E da jebote. Zovite Predraginha obavezno, treba da vratim maicu čo'eku. :D A i zbog zato što smo jači šnjim.
ja i dalje ne mogu da verujem da je fejsara grobar
uopšte ne deluje tako naoko...
UBR ako se pomeri za neđelju ja dolazim, u subotu idem na derbi pa svakako ne bih mogao da stignem na vos.
Nije ok da pretim i da govorim koliko ćemo da ih raskanaguzimo i onako vuku težak kompleks iz detinjstva ne treba ja da im sipam so na ranu sad. Učiniću to golovima na betonskom borilištu.
Dolazim u 4 najranije, nevezano koji dan.
u nedelju sigurno stižem na vreme
a i na poluvreme hehe
Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h, znači sa eventualno 15 minuta zakašnjenja, barem ovi koji planiraju da dođu na vreme. Oni koji ne dolaze na vreme, da to napišu i da napišu kada dolaze, jer igraće se fudbal sve do mraka, tako da će biti prostora. Takođe bih voleo da se izbegne "možda" odgovor. Mislim da neko ko nije siguran može da zna do subote uveče da li će moći u nedelju da igra. Ako ste možda, ne javljajte dok ne budete sigurni.
Pored svega toga, potrebno je ispoštovati da se dođe u dresu ili majici svog kluba ili navijačkog pokreta, a ako se ne dođe tako, makar da se ispoštuju klupske boje. Nakon ovog posta se prijavljujte, ja ću pratiti, dodavati i isticati ga na svakoj novoj strani.
01. Džoni Kurajber
02. Fejz
03. Arlovski (oko 16:00)
01. Ombre
02. Deki
03. Lari Andervud
04. Tandrčak
ombre sloboda point sevojno