Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ja sledeće subote mogu da igram, pa ako bude lepog vremena u najavi, praviću spisak.

Ko ne dođe, a na spisku je (pod uslovom da se dva sata pre VOS-a nije javio), snosiće posledice ;)

2. Derbi bi mogao, pošto se taman i igra.

3. Ma dajte, zašto kraj VOSa? Umesto svake nedelje igramo svake druge i to je to. Greota je ovako lepo vreme propuštati, a ovako će biti još dosta dana.
    Neće to okupljanje u romantici ništa promeniti.

4. RAJA VIŠE NEMA SA KIM DA BUDE DRUG!

5. Нема потребе да се форсира, ко хоће да игра договараћемо се и тражити људе са стране да играју и то је то. Ал ако нас је већ мало боље да се неки фиксни термин одреди и идемо у балон сад кад крене шит време и то је то.

6. Ко год каже "нисам могао да јавим да нећу доћи" једе говна. Има евентуално један посто таквих случајева...

7. RAJA VIŠE NEMA SA KIM DA BUDE DRUG!

hahahahaha dobar šuk

8. Ко год каже "нисам могао да јавим да нећу доћи" једе говна. Има евентуално један посто таквих случајева...

Брате, мени теча сломио кук, морао да возим до КБЦ-а.

9. Ma treba da se vratite na one terene gdje ste ranije igrali.

10. Ne, samo hoću da kažem da treba malo ozbiljnosti. Eto do petka veče znaš da li ćeš moći. Nema možda i nema dolaženja sa sat vremena zakašnjenja.

Znači kada se bude pravio spisak za sledeću nedelju, da pokušamo još jednom da se skupimo, ajde da ozbiljno vidimo da li će nas biti da se ne cimaju ljudi do Ade bez veze.
    To pod jedan, a ako nas bude, u to vreme kada je zakazan fudbal, tada se i dolazi. 10 min zakašnjenja plafon.

Naravno ko ne može baš u to vreme, napiše da će doći kasnije i otprilike kada će doći. To svi možemo.

11. Ja odma' da se otkažem i za sledeći vikend, odo' na mini turneju Banjaluka - Novi Sad - Niš.

12. ја ДО ЛА ЗИМ

13. Можда ја банем, мораћу да видим још

14. C.
    Ne valja vam taj pacifizam. Ako se prijavi 15 osoba a na adu dođe 7 ovi što su se skupili duzmu po motku i da vijaju ispaljivače po gradu.

15. Novi spisak, poznatiji kao ozbiljni spisak :)
    Subota 14:00

01. Džoni
    02. Tandrčak
    03. Hugočavez (javlja do petka da li dolazi)

16. А игра се у суботу или неђељу?

17. Ja ne verujem, jer sam još uvek sjeban. Možda se više i ne budem bavio sportom ako ovo potraje još koju nedelju. Zajebano mi kad ne mogu da se sagnem :( Ali nadam se da ću se oporaviti, i od sledeće nedelje zaigrati.

Nego, što se tiče balona, imam neke opcije za subotu, pa ako ste zainteresovani, da se dogovorimo kad krene loše vreme. I ekipa je dosta slabija, pa bi bilo zanimljivije :)

18. Subota 14:00

Dogovorićemo Gusti. Samo se oporavi pa da počnemo pikanje.

19. Mislim da ću moći da izmuvam slobodan dan na kontu Derbija, ako bude tako, dolazim. Javljam do petka.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.