Vukajlija Ol Star fudbal

1. U starom merkatoru sam, do daljnjeg...
    Ja nemam dinara već jedno 15 dana, milinaa.:)
    Nego fudbal u 4!!!

2. Umesiću vam nešto gladne godine...

3. BIRATE LI DEFINICIJE NA FUDBALU AKO JE TO ISTINA JA ĆU DA ODEM SA OVOG SAJTA NEVALJALCI!

4. Ma bre, zašto uvek igrate derbi kad ja ne mogu :( Možda dođem u ulozi navijača, a možda i golmana. Prolazi me povreda, ali nije to to.

http://www.youtube.com/watch?v=Q4Jdmn4uo-4

5. NATO DAJ GIBANICE DA I JA PROBAM

6. пиши ме у Звезданууууууу

7. Šta bi, prebaciste u nedelju? Jebešga, onda bez Kize i mene.

8. Dobro, evo ovako. U nedelju u 13:00 Vukajlija Derbi dan broj 2, dan nakon Večitog Derbija. Nekoliko pravila. Radi lakšeg beleženja kod prijave za Derbi, bez obzira što je opšte poznato za koga ko navija, opet navedite, radi lakšeg pravljenja spiska.

Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h, znači sa eventualno 15 minuta zakašnjenja, barem ovi koji planiraju da dođu na vreme. Oni koji ne dolaze na vreme, da to napišu i da napišu kada dolaze, jer igraće se fudbal sve do mraka, tako da će biti prostora. Takođe bih voleo da se izbegne "možda" odgovor. Mislim da neko ko nije siguran može da zna do subote uveče da li će moći u nedelju da igra. Ako ste možda, ne javljajte dok ne budete sigurni.

Pored svega toga, potrebno je ispoštovati da se dođe u dresu ili majici svog kluba ili navijačkog pokreta, a ako se ne dođe tako, makar da se ispoštuju klupske boje. Nakon ovog posta se prijavljujte, ja ću pratiti, dodavati i isticati ga na svakoj novoj strani.

Partizan:

01. Džoni Kurajber
    02. Fejz
    03. Arlovski (oko 16:00)
    04. Drug Raja

Crvena Zvezda:

01. Ombre
    02. Deki
    03. Lari Andervud
    04. Tandrčak
    05. Blejk Grifin
    06. Laki

9. Šta bi, prebaciste u nedelju? Jebešga, onda bez Kize i mene.

Derbi je u subotu jebiga. I Prošli put smo dan kasnije.

10. Hahahaha fejsara grobar hahahahaha JA NEVERUEM!

11. Vidim ja da ćemo 3 na 4 da igramo.

12. Тужили вас играчи арбитражној комисији због неисплаћених зарада. лололо

13. Hm.....nije ovo odziv koji garantuje igranje....ajmo bre....Derbi.

14. Zašto ja nisam ubačen na spiskoa?!

15. Verovatno si se prijavio pre spiska. Od kada sam napravio ovaj Derbi spisak, od tad atraju prijave. Ajmo ljudi, treba nas još-

16. Metni me medju crvene... nije da sam crven, ali imam dres mancestera, pa kad sam vec igrao za crvene, da ostanem medj' njima.

17. Agilni

Šta bi, prebaciste u nedelju? Jebešga, onda bez Kize i mene.

Tebra, pa iskombinujte da banete nekako, ako ne dodjete vi, PFC je oslabljen debelo...

18. U nedelju u 13:00 Vukajlija Derbi dan broj 2

Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h

Jel u 13h ili 14h?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.