Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
U 13:00
Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h, znači sa eventualno 15 minuta zakašnjenja, barem ovi koji planiraju da dođu na vreme. Oni koji ne dolaze na vreme, da to napišu i da napišu kada dolaze, jer igraće se fudbal sve do mraka, tako da će biti prostora. Takođe bih voleo da se izbegne "možda" odgovor. Mislim da neko ko nije siguran može da zna do subote uveče da li će moći u nedelju da igra. Ako ste možda, ne javljajte dok ne budete sigurni.
Pored svega toga, potrebno je ispoštovati da se dođe u dresu ili majici svog kluba ili navijačkog pokreta, a ako se ne dođe tako, makar da se ispoštuju klupske boje. Nakon ovog posta se prijavljujte, ja ću pratiti, dodavati i isticati ga na svakoj novoj strani.
01. Džoni Kurajber
02. Fejz
03. Arlovski (oko 16:00)
04. Drug Raja
01. Ombre
02. Deki
03. Lari Andervud
04. Tandrčak
05. Blejk Grifin
06. Laki
07. Vita
08. Pseto
Bilo bi korektno da ne objavite da nema fudbala u subotu uveče nego lepo da se smislite. Da znam zbog posla, jebiga, smara kad formiram planove oko fudbala i 7 sati pre saznam da nema ništa od toga.
Pa prati spisak. Ako bude recimo ostao ovako kratak, fzdbala neće biti. Ako se još ljudi prijavi, 0nda hoće.
Nije to bilo na tvoj račun Džoni, nego me smara što na spisku bude 15 ljudi cele nedelje a onda svi otkažu. Ili ni ne otkažu nego se samo ne pojave.
Ma znam Leri, nego ja samo da ti predočim situaciju. Jebiga, prijave traju pa ćemo videti kako će d'ispadne. Bilo bi dobro da odigramo Derbija.
A KOLIKO MI SE IGRAAAAA :( Inače za ovo moje kao 6 nedelja mirovanja ili ti na vma ubrizgaju krv u mišić i bude dve nedelje. Ludilo. Trebao sam kod doktorke marijane da idem.
Ne znam da li bi mogli da skupimo mi dve ekipe za balon?
Teško, odma da ti kažem. Jedino da dovlačimo ljude sa strane, ali to nije VOS.
Dobro, videćemo onda kad dođe zima, da ja dovučem jednu, vos jednu i da cepamo kao prošle godine
nema grobara ni za petoparac pff
Stvarno vrlo slabo idu ove prijave.
AJMO GROBARI. NIJE BITNO DA L' STE ZABRANJENI ILI ALĆATRAZI! PRIJAVITE SE!
'Ajmo curice 'ajmo dečaci.
Играм, звезда... таман да изједначимо снагу
99 posto. jebacemo grobare.
moze balon, mogu i da dovucem nekoga ako bude takav dogovor ili celu jednu ekipu...
Jebote ne možemo da se skupimo mi Grobari.
Nek pređe Laki kod nas.
а што аги и зоки не могу?
Daj bre! Jebote ne mozemo da se skupimo za 5 na 5?!
Ima nas za 5 na 5, ali nema dovoljno Grobara za Derbi.
pa to