Nisam ćoman, nego neću da uzimam neke za 900 kinti koje će da se raspadnu za dvae'es' minuta. Ne mogu da glumim Midori, duša me boli kad gledam da neko igra
Dobro, evo ovako. U nedelju u 13:00 Vukajlija Derbi dan broj 2, dan nakon Večitog Derbija. Nekoliko pravila. Radi lakšeg beleženja kod prijave za Derbi, bez obzira što je opšte poznato za koga ko navija, opet navedite, radi lakšeg pravljenja spiska.
Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h, znači sa eventualno 15 minuta zakašnjenja, barem ovi koji planiraju da dođu na vreme. Oni koji ne dolaze na vreme, da to napišu i da napišu kada dolaze, jer igraće se fudbal sve do mraka, tako da će biti prostora. Takođe bih voleo da se izbegne "možda" odgovor. Mislim da neko ko nije siguran može da zna do subote uveče da li će moći u nedelju da igra. Ako ste možda, ne javljajte dok ne budete sigurni.
Pored svega toga, potrebno je ispoštovati da se dođe u dresu ili majici svog kluba ili navijačkog pokreta, a ako se ne dođe tako, makar da se ispoštuju klupske boje. Nakon ovog posta se prijavljujte, ja ću pratiti, dodavati i isticati ga na svakoj novoj strani.
Partizan:
01. Džoni Kurajber
02. Fejz
03. Arlovski (oko 16:00)
04. Drug Raja
05. ne'amnadimak
06. андреј
Crvena Zvezda:
01. Ombre
02. Deki
03. Lari Andervud
04. Tandrčak
05. Blejk Grifin
06. Laki
07. Vita
08. Pseto
Nemo' da zajebavaš, dođi bre.
Potvrđujem prisustvo, s tim što ću oko 15 časova verovatno morati da palim, al' cenim da neće biti ni snage kod saigrača za više od 90 minuta Derbija.
A GAMISU GROBAROA!
Ja stvarno ne znam kako danas da igramo fudbala kad je zabranjeno paljenje vatre na Adi..
Mada, ima ona veštačka stena, to dosta potseća na pećinu, valjda će to odgovarati, m grobari?
E jebga, moje bi ti bile velike.
zahvaljujem u svakom slučaju, to mi je jedini blempro, neću da se iscimavam ako ću da stojim tamo bzvz.
дођи да нам доносиш воду
Dođi da glumiš Midori.
za te 2 nedelje mogao si da kupiše neke za 900 din
nego si narkoman raspali, pa čuvaš za ket
Nisam ćoman, nego neću da uzimam neke za 900 kinti koje će da se raspadnu za dvae'es' minuta. Ne mogu da glumim Midori, duša me boli kad gledam da neko igra
ima dobrih tika za 900 din, prošvrljaj malo
Svrati do autleta, možda nađeš nešto.
Zamolio bih vas da se stvarno dođe oko 14h, znači sa eventualno 15 minuta zakašnjenja, barem ovi koji planiraju da dođu na vreme. Oni koji ne dolaze na vreme, da to napišu i da napišu kada dolaze, jer igraće se fudbal sve do mraka, tako da će biti prostora. Takođe bih voleo da se izbegne "možda" odgovor. Mislim da neko ko nije siguran može da zna do subote uveče da li će moći u nedelju da igra. Ako ste možda, ne javljajte dok ne budete sigurni.
Pored svega toga, potrebno je ispoštovati da se dođe u dresu ili majici svog kluba ili navijačkog pokreta, a ako se ne dođe tako, makar da se ispoštuju klupske boje. Nakon ovog posta se prijavljujte, ja ću pratiti, dodavati i isticati ga na svakoj novoj strani.
01. Džoni Kurajber
02. Fejz
03. Arlovski (oko 16:00)
04. Drug Raja
05. ne'amnadimak
06. андреј
01. Ombre
02. Deki
03. Lari Andervud
04. Tandrčak
05. Blejk Grifin
06. Laki
07. Vita
08. Pseto
Nisam 100% siguran da ću moći da banem sutra. Videću koliko će me šugavi zub zajebavati sutra pa će javim da li dolazim.
Ja cu da dodjem da jebem ciganoa!
Nemo' da zajebavaš, dođi bre.
Potvrđujem prisustvo, s tim što ću oko 15 časova verovatno morati da palim, al' cenim da neće biti ni snage kod saigrača za više od 90 minuta Derbija.
A GAMISU GROBAROA!
шуууууууууууууууууууууууууууук
jebote pa ovo je sutra
danas
Jebiga, po spisku deluje kao da nas ima dovoljno. 5 na 5 da se igra. Znači ponesite opremu za Derbi.
Džoni dolaziš?
ПОНЕСИ НИВЕУУУУУУУУУУУУ
Ja stvarno ne znam kako danas da igramo fudbala kad je zabranjeno paljenje vatre na Adi..
Mada, ima ona veštačka stena, to dosta potseća na pećinu, valjda će to odgovarati, m grobari?