Realno, vidi se da sam iskilovan, ali i da mi treba snage. :D Ali, najjače je što se "ajmo Remenski" čulo jedno 15 puta. :)
Ona lopta do Dekija na početku deluje toliko pro da to nije normalno. A ovaj Dekijev gol, vrhunski.
Реме, Аги и Деки најбоља контрола лопте ако нисам неког заборавио. Да и фејз је добар.
Џони, Давид, Марвељ поседују ту фудбалску интелигенцију, ту луцидност (олололо) у игри.
Сок је топџија. лололо
А Нинка и Зоки ал араунд играчи! лололо
Znači imamo i dokumentovano kako ih punimo svake nedelje!
Nema šta, vidi se napredak i u igri i u režiranju videa. Himna na početku pobedila lolololo
Ali i rezultat....ljudi posle primljenog gola čestito ne krenu a ono već pade još jedan..
Realno, vidi se da sam iskilovan, ali i da mi treba snage. :D Ali, najjače je što se "ajmo Remenski" čulo jedno 15 puta. :)
Ona lopta do Dekija na početku deluje toliko pro da to nije normalno. A ovaj Dekijev gol, vrhunski.
ovaj u bumbar dresu najbolji, a Bejbe ne vadi duvan iz usta :)
+ тисућу
Свака част момци :)
По овом снимку, Агилни је показао највеће умеће са лоптом, а Нинка са флашом :)
Nači iNiknka izgleda ko da noge u koljenima ne savija dok trči
Богоми, унапредили сте игру знатно од прошлог снимка, могли би у општинској лиги лагано да се такмичите :)
Agi namestio snimak, zato deluje da zna nešto. Realno je Ninka najbolji fudbaler. :D
Реме, Аги и Деки најбоља контрола лопте ако нисам неког заборавио. Да и фејз је добар.
Џони, Давид, Марвељ поседују ту фудбалску интелигенцију, ту луцидност (олололо) у игри.
Сок је топџија. лололо
А Нинка и Зоки ал араунд играчи! лололо
интелигенцију
Nije u redu da ih vređaš. Lolo :)
Није то што мислиш! хД
fala za inspiraciju ;)
:)
EVO GA VIDEO! Kukala mi majka kako retardirano igram fudbal hahahahahaha moram sad u nedelju bolje da se pokažem. :)
Znači imamo i dokumentovano kako ih punimo svake nedelje!
Nema šta, vidi se napredak i u igri i u režiranju videa. Himna na početku pobedila lolololo
Ali i rezultat....ljudi posle primljenog gola čestito ne krenu a ono već pade još jedan..
Bez cigare nema dobrog fudbala.....to mi dođe k'o gorivo lolo
Jebem ti fudbal, toliko smo ih razbili da se ništa ne dešava kod našeg gola. Nema me na prvih pet minuta snimka lololo
Moraćemo da ih propustimo koji put, makar do kaznenog...
Nema ni mene jer sam snimao, mada ona moja volejčina na kraju kobjasnila....
Stvarno bi mogli...Ma jok bre samo trpaj lololo
Ti si snimao pa te nema, a ja na terenu ali potpuno pasivan:)
Sreo sam sad Agilaresa kod Doma omladine. Krenuo čovek sa šljake, a ja na šljaku i odmah mi rekao da pogledam snimak. :)
Oj Srbijo među šljivama... svi ste u državnim firmama kao i ja :)
E, do jaja je klip. Gusti vas opro, Cak teska neznalica.