Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Čuj žgolja, debljeg čoveka sumnjam da si video, rezervisana je subota u 3h jer je tad onaj jeftiniji termin.
Svaki dan gledam jednog u ogledalu. E dobro. Pojaviće se i džoni sa spiskom. Evo da prijavim mene i radalja oma. Pa da sad malo ubedljivije dobijemo kad nema arlovskog :)
Nema Arlovskog?!? Pih! Sad je našao da ne dolazi...
Mršte!
Aj ako se rezervišu mesta odma', da rezervišem jedno za sebe, pa ako u međuvremenu dođe do nekih komplikacija, će javim na vreme.
:)
dolazim
Vidim nema džonija, a petak je, pa da malo ubrzam ovo prijavljivanje.
ZNAČI SUTRA U 3 MILOVL, ZVEZDARA.
Spisak za sad:
2. rakocije
3. Blejk
4. raja
Ukoliko budu falili igrači, nabaviću ih ja
Džoni
1. Gusti
2. Rakocije
3. Blejk
4. Raja
5. Džoni
6. Deky
7. Zoki munja
8. Pseto88
Fejs i Arlovski idu automacki na spisak za sledeću nedelju jer su se već izjasnili da dolaze na sledeći fudbal.
Može šest.
Apliciraj za promenu broja ako 'oćeš, al' šestica je prilično kul broj. Ja sam uz'o peticu ali moram priznati da mi je četiri omiljen fuzbalski broj. Nekako oslikava drvo iz odbrane.
voleo sam šesticu pre, fazon četiri godine sam bio u domu u sobi br. 6, ovi geometri verovatno znaju o čemu pričam i koliko je opšte poznato da šestica jebe, toliko da je jedina soba na prvom spratu na koju su stavili rešetke na prozore...
Samo reci da se dom zvao Karađorđe.
Naravno.
долазим
Prebiše me.
I ja sam dobio batine lololo
Ovo mi se koleno sada malo nadulo, ali mislim da ću biti OK do sledeće subote.
Izgubili smo isto kako pobedismo prošle nedelje. Jednim golom razlike. Jebaćemo Ironičnog sledeće nedelje. Ladno moramo da nosimo markere AAAAAAAAAA
Ali dobra strana je da Gusti radi jogu.
Ништа без мене... НИШТА! Цццц
Pa kace ne javljaš na mobilni njenjemi....