Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
о.О
Нико ме није ни звао?
Pocepali smo vas kao geometar parcelu. :)
Zvao sam te ja juče oko 5, 6 popdne.
Ma sledeći termin ćemo vas pocepati k'o peder pan erotiku.
Hoćete opet praviti neki kafanski omaž sezoni? Provalio sam da mi je tako najbolje banuti, jbg, bolje se snalazim s čašom no s loptom.
Samo mi nije jasno koja je jebena fora da jedan lik brani 45 jebenih minuta za redom. Ja sam 2 gola primio iz čistog jebenog smora. Neka stane neko na gol jebenih 5 minuta pa ću ja braniti posle, nije frka, ali stvarno mi nije jasno koja je fora s tim. Još da Deki nije stao na gol, bukvalno ne bih potrčao... Ne znam. Ako budem dolazio sledeći put, ima usred tekme da odem s gola, pa ako vam se staje, staje, ako ne, primite šes' komada.
Bajdavej, bila baš dobra tekma.
Ма опуштено, нисам ја ни могао да дођем, јавио бих се да долазим одавно. ;)
Него нисам имао никакав пропуштен позив, кад се видимо мора да ревидирамо бројеве, да видимо имаш ли ти исправну информацију о мом телефонском бројилуололо.
SISAJTE KURAC!
Biće Prove.
Ko je ovaj Miki Divljak?
http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2010/107/8/f/Mad_Mickey_Mouse_by_sasori_my_man.png
Planirano je bilo da te ja zamenim, ali jebiga. Sjebao sam se. Usput, ovo je još gore sada. Ne mogu ni da hodam.
Biće Prove. Naravno da ćemo se naći pred kraj decemvra u kafani.
Ja puknem šapketa malo s obe ruke u bradu on traži penal, još mi se širi tamo nešto. Mene iseku ko burek za poneti ne dobijem ni izvini, o faulu da ne pričam.
Blejkara mađija da nije njega bilo na golu bio bi isti rezultat. Hnjo hnjo hnjo
Čekaj, jel si se sam povredio ili te neko od mojih zakačio?
Jebiga sad, ja sam pre dva dana rekao svima nekoliko puta da iskuliraju malo i da spuste loptu. Sledeći put slobodno traži faul niko ti ni 'A' neće reći zbog toga.
Ma opušteno, uklizao sam da blokiram šut, tvoj drugar je zategao loptu, a u isto vreme smo stigli do nje. Običam duel, nego sam ja mekano ušao u šut. Moj kiks.
Opuštencija, bio je dobar fudbal. Nek bude i koji duel. Nismo ženskinje jebemmumater ;)
Blejk, viči. Pusti glas. Ja sam prošli put branio 40 minuta. Teško je rotirati na golu kad nas je 8. Igramo užasno, ali dobro, biće bolje. Da deki ne pravi penale, da ne igramo sa 4 špica bilo bi kul. Ali dobro, bar smo saznali da ja radim jogu. Džoni, vidi sa kizom, samo malo da iskulira :) Uvek on diže tenziju. I nemojte da tražite faulove, osim ako baš ne padneš i ne moš da nastaviš. Igramo muški i to je to. A ja tu mu dođem kao fer plej igrač. :)
I dalje se ne može prikriti činjenica da radiš jogu koliko god pametnih stvari napisao :=)
Па ти Густи рече прошле недеље да ћеш само да браниш. Мојне сад ово оно, још ће он да ми испадне жртва :Д
Реко сам то прошле недеље да је прегруб фудбал, е кад ја то кажем, конташ колко је сати, лололо. Мада остављам опцију да сам се одвикао јер сам достао играо са људима који баш оно без контакта фурају, и то је милина једна да будем искрен. хД
Нема потребе да се људи повређују итд итд, не играмо за бодове или шта год...
Нешто си ти овде лоше формулисао. :Р
Šta da se radi džoni, mora se vežba za jebanje geometara :)
Bre enemi, ćut tu :) Ja sam spasao tebe, molim lepo :) Ne možemo se dogovoriti oko gola, zato što imamo previše individualaca. Jbg. U zavisnosti od spiska za sledeći vikend, videću, pa ću se možda vratiti na moju prirodnu poziciju golmana. Na kojoj sam ipak 6 puta bolji, nego u igri.
Nije grub enemi, izgleda da smo navikli na adu i onaj polufudbal :) Baš je kako treba. A hteo sam reći, da se ne traži za svaki šut u cevanicu faul. Nego ako padneš na zemlju, tj sapletu te ili te polome. E onda je faul :)
А како не можемо да се договоримо око голмана? Па има сат, играмо чуку времена, поделимо време и свако брани исто. Ко не може да издржи 5 минута на голу не треба ни да долази.
Е то јесте, то јесте, фала Густи <3
Pa nije toliko pregrub jebemliga. Mada možda ja ne primećujem pošto uglavnom igram odbranu, a lopte se uvek odmah oslobađam. Ko zna. Uglavnom dobra su ekipa ovi od Ironičnog i gotivan mi je fudbal skroz. Napet. Tu smo negde. Dva termina - gol razlike. Valjda ću se oporaviti do sledeće subote. Koleno je sada bolje. Malo zglob jebe.
Ironični jebaćemo vas snažno i bez mislosti!!!!!!1