Vukajlija Ol Star fudbal

1. Па брате тебра звао сам човека. Када сам ја изнео погрешну информацију осим кад сам се разболео?

2. Ma prošli put falio igrač, ja kažem čoveku, džoni mi javi da ne treba. Ja čoveka ispalim. Vidim ovde opet frka, ja kažem čoveku, prijavi se raja, ja opet moram da ispalim čoeka. Kapiraš pseto defanzivcu moj?

3. Зато списак треба затварати раније...ја се не слажем са тврдњом да у четвртак нпр не знаш да ли си у суботу слободан за фудбал.

Па нек дође што се мене тиче, да не буде испаљен...ако некоме смета нек се побуни.

pseto defanzivcu moj

Стрпи се до сутра :)

4. Ma jok. Biće nas 9 onda. Sledeći put će se ranije zatvoriti spisak i to je to. Mora dva dana ranije da se zna ko igra, ko ne. U slučaju da neko otkaže, da može da se nađe zamena. Tako ćemo za sledeći put. I poruči ortaku da i njega čeka štopersko mesto :) Kao što i ostalima poručujem :)

5. Дај бар Декија да мунемо напред...

6. Neću ja ipak da dolazim sutra. Ali svakako jebite lažne geometre!

7. AJMO BRE DA JEBEMO GEODETOA!!!!

SPSIKOA!

01. Ortak od Gustog
    02. Gusti
    03. Rakocije
    04. Zoki Munja
    05. Pseto
    10. Deki
    07. Psetov ortak
    08. Raja

FUDBAL SE IGRA U SUBOTU 4

Pošto je Grifin bolestan, ako može taj tvoj ortak Gusti neka dođe, jer ne verujem da će se neko sada prijaviti.

SADA JE SPISAK ZAKLJUČEN

8. Bio sam jutros u 4 u balonu i svi ste ispalili.

9. Деки што прозиваш Зокија!?

10. To što kažu nije istina.

11. 'Oćete da se ispoorganizujemo da opičimo sutra neke Dote i još neku igricu za koju ne znamo ni kontrole?

12. сутра после 4 у балканску дођите
    да одиграмо промо кбло од 4 сата за 140 динара

13. причао сам с драгоном јуче, рече да оће

14. Gotiva. El ima instalirana Dota na bar 3-4 kompa?

15. Ja ne mogu dotu sjebano mi koleno lololo

Sutra obaveza mnogo, pa ništa, ali priključiću se sledeći put.

16. Doći će ortak. Bez brige. Gejomeri pripremite guzice

17. има дота гди оћеш. резервисаћемо петнаес, има да се игра дота але ал еал е

18. Jebale vas igrice! Daboda vam noge atrofirale pa kupovali farmerke u teranovi!

19. SAMO BERSHKA!!1

20. A da probamo taj golf?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.