Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dobri ste bili, jbg. :(

2. Golman nas upropastio.

3. Mislim da je tri za nas bilo na kraju. Lagano.

4. НИШТА БЕЗ ФЕЈСАРЕ!

5. Zašto nikada ne gubimo kada ja igram i moje ekipe uvek generalno pobeđuju? Kada ne igram odmah potop. Dolazim sledeće subote da gejodeti odu uplakani sa terena.

6. Jebo vas život možete li vi da dobijete neku utakmicu lololo

7. Nas gonzo ne mogu da dobiju. Geometri gospodare terenom u svakom pogledu!!!1

8. deky_aod
    Golman nas upropastio.

Jebaću te usta. Od 9 golova(recimo da je toliko bilo) 10 puta su bili sami pred golom. Ubio nas je tvoj bol u kurcu i fantastična odbrana. Rajo, nije neophodno da kreneš 4 dana ranije do balona i da ne jedeš. Slobodno jedi, pa dođi na fudbal :) A zoki lomi noge. Ne znam dokle će :)

9. Ubio nas je tvoj bol u kurcu i fantastična odbrana

Deki pujol. :)

10. Nas gonzo ne mogu da dobiju. Geometri gospodare terenom u svakom pogledu!!!

Niste se susreli sa pravim golmanom lololo

11. Jebaću te usta. Od 9 golova(recimo da je toliko bilo) 10 puta su bili sami pred golom. Ubio nas je tvoj bol u kurcu i fantastična odbrana.

GOLMAN NAS UPROPASTIO! Ne realno, ako Radalj i ti oćete da se poizdodirujete međusobno radite to u svoja 4 zida, on izašao ti se smorio a oni nam munu dva komada. Igrao sam dobru odbranu, čitio sam mudre poteze recimo ono kad povučem p3t metara pa šutnem sa 40, odbrana je najbolji napad.

Rajo, nije neophodno da kreneš 4 dana ranije do balona i da ne jedeš.

Ovo sam pomislio 180 puta tokom fudbala, iz čega implicira da sam razmišljao o tome prosečno 2.43 puta u minutu, što me je delemično omelo da dam gol makazicama.
    @Ironični
    Posafta ti Vejv Rajder presan kurac jesi čuo! I tebi i onim nenormalnim od po 30 kila.

Ne, dečko je brži od mene.

P.S. Pre prvog kontakta sa loptom su me dva puta udarili. Jako. Opet su me prebili. Ej ja moram da hranim svoju porodicu trebaju mi te noge. Odatle bol u kurcu.
    Deky

12. Moraću sledeći put da dovedem daleko slabiju ekipu, ovako više ne ide...

13. Dovedi neke koleginice rad sam nešto stručno iskolčiti.

14. U toku je audicija za čildresice, koleginice zainteresovane, biće deki.

15. ako Radalj i ti oćete da se poizdodirujete međusobno radite to u svoja 4 zida, on izašao ti se smorio a oni nam munu dva komada

On je izašao jer niko nije hteo da se menja. Stoji napolju 10 minuta i kurac. Ne može tako. Bilo ko. Ohladićete se. Mora da se menja često. Čim osetiš da ne možeš, murš napolje.

Ja sam sjebo samo prvi gol, ovo ostalo, likovi su mogli da me pitaju u koju ću stranu i kako da mi šutnu. I da još proćaskamo o prošlonedeljnom izlasku.

A ti deki, jebo te penal. Moraš li svaki put neki da napraviš :)

16. E da kul. :)
    Sećam se kad sam prvi put zaigrao za omladince. Igramo protiv nekog sela i ja ulazim sa klupe da igram za omladince iako sam bio 4 god mlađi od bilo kog na terenu. Ulazim pri rezultatu 11:0 i napravim penal. Na kraju bilo 14:1 ali trener me pitao - Momak je l' sve u redu sa tobom?

17. Ja sam stvarno igrao odbranu i cesto bio i grublji nego sto bi trebalo prema gejometrima ali JEBEM MU MATER NE MOGU DA ZAUSTAVIM 3 IGRACA!

Gusti je imao neke lose intervencije ali ja u principu nikada ne krivim golmana(osim ako nije frljoka sa pola terena)...

Deki istripovao da igra fudbal sa klincima iz kraja pa pokusavao da ih zadivi bolom u kurcu za rezultat i desavanjima na terenu...

Radalj jednostavno ne ume da igra odbranu(setite se situacije kada su imali dva na dvam ja i on bili u odbrani i igrac mu ladno prolazi iza njega i daje nam gol) a i napred je tanak jebiga... Plus gol koji smo primili minut pred kraj: poslata mu duga lopta na glavu a on krece majgerijem na nju i onaj mali, a svi su mali, skoci primi je na grudi i otrci i da nam gol.

Onaj ortak od Gustog je sasvim solidan igrac ali napred, pozadi ga nisam video pa ne mogu da ocenim. xexe.

Za Raju sam siguran da je prespavao termin.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.