Vukajlija Ol Star fudbal

1. Ma čak i sa igračima Gubitnika može da se igra u ekipi samo da slušaju. Nakantaćemo sledeće subote Gejodete sve će da pršti.

2. (sorry, Arlovski, mada nije i da mi je nešto žao, lolo)

Lololo

Videćemo u subotu. Samo da se igra odbrana i biće mnogo lakše.
    Da, Peđa, reci zokiju samo da ih ne mlati onoliko. Znamo svi da je on takav, ali baš je sad preterao. Povukao je lika rukama, dok je ležao na podu lololo

3. Povukao je lika rukama, dok je ležao na podu lololo

Hahaha, najjača scena, posle legenda ustaje diže ruke i kaže ,,Pa šta samo sam ovako''. No dobro nismo ni mi bili zlatni, ali bemmumiša činilo mi se da niste hteli da tražite faul čak i kad ga je bilo, sa te strane smo mi preterali i to sam napomenuo danas da oladimo malo.

4. Kažem ti, odbranu Pseto i ja i garantujem da će dati duplo manje golova nego ovaj vikend. Ako primimo eto devet golova, ja kačim kopačke o klin odmah, trčim oko balona i vičem "Ja sam magarac".

5. Чекај јесам ја играо за Губитник, па оно једном кад сам дошао опрљили вас најстрашније:)?

6. Ako primimo eto devet golova, ja kačim kopačke o klin odmah, trčim oko balona i vičem "Ja sam magarac".

Pazi šta si rekao.

7. Чекај јесам ја играо за Губитник, па оно једном кад сам дошао опрљили вас најстрашније:)?

Ne, Derbi se igrao. Za Zvezdu si igrao tada. Pobedili ste prvu utakmicu 5-0. Nisam igrao tu prvu :)
    Drugu smo vas dobili 5-1, a vi nas treću 5-4 (te dve sam igrao.)

Pazi šta si rekao.

Naravno, uvek stojim iza svojih sporckih busanja u grudi :)

Ako bude ispod 9 komada, očekujem po pivo za Pseta i mene :)

8. Ako bude ispod 9 komada, očekujem po pivo za Pseta i mene :)

Dogovoreno. :)

9. Pseto, imamo pivo u subotu :)

10. Ma svi u odbranu. I igramo 4-1 kao u rukometu odbranu i samo kontre. Proveren recept. :)

Ako nema ekipe posle nas igramo do 5 i 20. Da se zna unapred.

. No dobro nismo ni mi bili zlatni, ali bemmumiša činilo mi se da niste hteli da tražite faul čak i kad ga je bilo, sa te strane smo mi preterali i to sam napomenuo danas da oladimo malo.

I ne treba da se traži faul osim ako nije ubistvo. Igraj bre. Nismo balerine. Ko i kad se traži napucana ruka, pa dođe mi da pojedem i loptu i lika koji je tražio. Nije bitno koja je ekipa. Drugo je deki, koji padne u naš kazneni i zagrli loptu :)

11. Drugo je deki, koji padne u naš kazneni i zagrli loptu

Deki je geometar i naš čovek, nije on slučajno zagrlio loptu. :)

12. Ma znam da se prodao. Vidim ja posle meča, voze se nova kola ovo ono.

13. ZA TEBE SAM OSTROG!

14. Mene su ubili a nijedan faul nisam trazio. Doduse nisam ni ostao duzan lolo

15. Ja u subotu mogu da dodjem samo i pod uslovom da se odnos prema igri promeni. Keve mi,nije da serendam, necu da se nerviram.

16. Keve mi,nije da serendam, necu da se nerviram.

Nerviranje je neizbežno, kao i vaš novi poraz...

17. Хм...ај пиши ме тамо.

18. Johnny Kurajber
    Igramo ozbiljno.

:)

19. Арловски, Џони је то рекао са претпоставком да ти нећеш доћи

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.