Vukajlija Ol Star fudbal

1. E mene mnogo mrzelo juce posle kolokvijumoa da dolazim, doci cu sledece nedelje :D A onda kafan'ca :D

2. Долазим. Само дајте голмана да нађемо да се не мењамо ко слепци

3. Vi se sad to kao rotirate, nova ekipa, nema veze i vas će boleti g00za.

4. Hugocavez

Долазим. Само дајте голмана да нађемо да се не мењамо ко слепци

Imamo golmana, boliglava™!

5. Imamo golmana, boliglava™!

Hvala Dejane. Ako bude ko prošli put, napucavanje mene, boli me kurac više da se cimam.

Da, Arlovski, nemoj kao prošli put kad si bio da bude za izmene. Kažeš " ne mogu napolje, ohladiću se". Čudi me kako se ne ohladiš u napadu lolo

Dolazimo radalj i ja.

6. Густи бре, има ли те вамо кодмене у крају? Што не навратиш?

7. Brate dobro si branio, ložim te samo, ali činjenica je da bih voleo da si igrao.

8. Ja cu se onda prvi laditi na početku, zato sto ne mogu da izlazim pa da se vraćam jer onda će mi otpasti koleno...

9. Kad budem navraćao eneminjo, ja ću ti se javiti. Ne zadržavam se mnogo gore. Zima :)

Ma bre dejane, ja samo pizdim što ljude boli kurac i onda mene napucavaju. Nije prijatan osećaj. Ajde, desi se par puta, ali svaki put. E da ga jebeš. Ne mogu da igram. Nemam snage. A i bar 10 puta bolje branim nego što igram. Uvek je tako bilo, nego sam na VOS u video da mogu i da igram lololo

10. Ко је Иронични, не сећам се да је био летос?

11. А јел зна ишта та противничка екипа?

12. А јел зна ишта та противничка екипа?

Dovoljno je reći da trenutno vodimo 2:1, bilo bi i 3:0 ali ih kenjalo prvi put opasno. Pre dva dana se igrao fudbal i evo algoritam izbacuje da smo imali znatno veći posed lopte, sredina je bila naša (čitaj moja) velik procenat uspešnih paseve što je dovelo do pobede od tri gola razlike. Bilo bi i više ali Vos je tražio prekid nekoliko minuta pre isteka onih dvaes minuta posle termina, zašto ne znam, valjda bolela guza, lolol.

13. Немате појма, да се не лажемо. лоло

14. Kažem ti ja, sve to pada u vodu kada se vrate igrači Laste u ekipu. Onda je potpuno drugačija slika.

15. Videćemo u subotu. Balon, vreme i cena ostaje ista, što se toga tiče nemate brigu.

16. A nema džoni, prvogodišnja lasta je bila ipak tim. Legendarni. Ovo posle došli neki novi igrači, promenili nam taktiku, sve. Naterali me i poziciju da promenim. Kad bi sad tako igrali, verovatno bi dobili ove gejomere, ali dobro. Nema veze. Važna je zabava. I gubljenje živaca. :)

17. Moraćemo jednom da se organizujemo da baš pika Lasta, ona izvorna. U napadu samo Gusti (sorry, Arlovski, mada nije i da mi je nešto žao, lolo).

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.