Da. Markeri jebeni. Ustvari, ja ne nosim, boli me kurac lolo
Arlovski, nemoj mi te fore ti ćeš samo na početku da se sušiš. Kad ne možeš, izađi. I slobodno se nekad vrati u odbranu i dodaj loptu saigraču. Ako opet bude kao što bude kad ti i radalj igrate, mene više boli kurac da se cimam.
Још боље... Заборављени. :креће Кики Лесендрић:
Не, не, отписани! Јебо четнике, нећу да будем задављен код зиданог моста. Живео Стаљин и свецка револуција! Самоуправно друштво другови и другарице!
Nema sad špekulacija smrdljivi markeri, crvene majce, flafičaste pertle da se razlikujemo, poražena ekipa ih nosi, sad što vi ne možete da dobijete to je druga stvar. :)
Јавио ми се Хуго реко да неће моћи, каже дулетим ја уместо њега на списак. Ал пошто сте ме искулирали јуче касам рекао да ћу да играм, сад се размишљам :)
Не сери играј. Данас су ми одложили испит за понедељак и реко сам Слоби да сам се баш сморио јер сам хтео као доцент фудбала да јебемо ове гејдоете. Ал Боже мој, све је то ћивот
Ja ću samo malo češće da izlazim jer mi nije koleno skroz OK i dalje, mada uopšte bi trebali da se menjamo češće da se niko ne ohladi, jer 50% moje povrede je upravo hlađenje.
A ne, čim je broj igrača gubitnika >= 2 mi nemamo šanse. Još arlovski. Ma, sjajno.
Pošto ću ja braniti, znači postoji jedna izmena. Na svakih 5 minuta se menjaju igrači. Samo dogovorite kojim redosledom. Ima sat, i sve regularno. Ko izda pizda
Da. Markeri jebeni. Ustvari, ja ne nosim, boli me kurac lolo
Arlovski, nemoj mi te fore ti ćeš samo na početku da se sušiš. Kad ne možeš, izađi. I slobodno se nekad vrati u odbranu i dodaj loptu saigraču. Ako opet bude kao što bude kad ti i radalj igrate, mene više boli kurac da se cimam.
Mnogo dobra ekipa. Najbolja moguća realno. Mada bi vas Tuljan, David, Enemi, Prof, Fejsi ja pokidali...
Je l' ti to Deki oćeš da osnuješ treću frakciju? IZGUBLJENI! lololo
Још боље... Заборављени. :креће Кики Лесендрић:
Не, не, отписани! Јебо четнике, нећу да будем задављен код зиданог моста. Живео Стаљин и свецка револуција! Самоуправно друштво другови и другарице!
Možda "Poraženi" lololo
ORA is back!
Дај да обучемо сви црвене мајице јеби га, јебеш маркере или ЦРНЕ није битно
Ja nemam crvenu majicu, jedino neko da mi ponese. Crnu imam....normalno :)
Може црне, шта има везе, само да будемо једнобојни, а и да не носим оне маркере смрдљиве
http://static.limundoslike.com/slikaORIGINAL-ADIDAS-PATIKE-ZA-FUDBAL-F50-BR-46-31901469v800h600.jpg
Давно их нисам обуо, можда их обујем у суботу. Ал спискоа је затворен, мада може можда неко место гратис ЕККЕКЕКЕ за фејзару? М?
ЕДИТ: Иначе ово нису моје тике, нашао сам слику на нету. Имам идентичне ал ове нису моје :)
Nema sad špekulacija smrdljivi markeri, crvene majce, flafičaste pertle da se razlikujemo, poražena ekipa ih nosi, sad što vi ne možete da dobijete to je druga stvar. :)
Može marker, ionako ćemo ga samo sledeći termin nositi.
Мора маркер, зајеби глупе форе...пукли смо и носимо јебене маркере.
Јавио ми се Хуго реко да неће моћи, каже дулетим ја уместо њега на списак. Ал пошто сте ме искулирали јуче касам рекао да ћу да играм, сад се размишљам :)
пичке
Не сери играј. Данас су ми одложили испит за понедељак и реко сам Слоби да сам се баш сморио јер сам хтео као доцент фудбала да јебемо ове гејдоете. Ал Боже мој, све је то ћивот
ДО СЛЕДЕЋЕ ПАРТИЈЕ
01. Džoni
02. Agilares
03. Pseto
04. Zoki Munja
69. Arlovski
06. Gusti
07. Rakocije
08. Fejz
Može i Fejzara, razumemo se na terenu.
Ja ću samo malo češće da izlazim jer mi nije koleno skroz OK i dalje, mada uopšte bi trebali da se menjamo češće da se niko ne ohladi, jer 50% moje povrede je upravo hlađenje.
Ja cu mozda doci da vas gledam, ali je problem sto mi dolaze u 5 ljudi na slavu, ali bih mogao bar polasata da vas bodrim kurcem modrim...
A ne, čim je broj igrača gubitnika >= 2 mi nemamo šanse. Još arlovski. Ma, sjajno.
Pošto ću ja braniti, znači postoji jedna izmena. Na svakih 5 minuta se menjaju igrači. Samo dogovorite kojim redosledom. Ima sat, i sve regularno. Ko izda pizda
EDIT: Dve izmene, pardon. Princip je isti