Ferveks tu neće pomoći. A što je nagore već sam dva nimulida krno, a i dalje me izuva zub. Da je samo temperatura možda bi i banuo, nego zub me uništava. Glavom u zid udaram.
To ti je onda od zuba, moguće da će te proći do 3 pa kreni.
Krni neki antibiotik ako imaš. Ili muckaj radžu po ustima i stavi čen belog luka u uvo s te strane di ti je zub i doođi!
Да неким невероватним случајем имам девојку рекла би ми иди играј фудбал само да те не гледам више у пичку материну гмазино одвратна... Лјообаф схта да вам казхем <3
Hvala Vladane.
Nema na čemu Dejane <3
Jel se slažeš Aco?
Ne Vladane!
Zašto Acane?
Zato Dejane!
Ja ne dolazim ipak, idem na slavu. Jbga. Izvinite puno.
Fejzaro, aj bani ako možeš. Ja se probudio sa temperaturom jebenom i bolestan sam k'o konj.
Ljudi je l' ima neko da povede nekog drugara. Ja sam baš bolestan?
Aj đido Džonkara. Sabi neki ferveks i bani. I mene isto steglo imam temp al moramo da jebemo geodetoa, pustili su opasno damu.
Stala Ella na učkur :-P
Fejse nemo te sanjam! Dovlaci se!
Ferveks tu neće pomoći. A što je nagore već sam dva nimulida krno, a i dalje me izuva zub. Da je samo temperatura možda bi i banuo, nego zub me uništava. Glavom u zid udaram.
To ti je onda od zuba, moguće da će te proći do 3 pa kreni.
Krni neki antibiotik ako imaš. Ili muckaj radžu po ustima i stavi čen belog luka u uvo s te strane di ti je zub i doođi!
Probaću da suzbijem. Mada lekovi protiv bolova nisu pomogli.
brate svi smo u tom fazonu mladi momci sportisti tetovaže ožiljci devojke imamo znamo je kako je kako je kad kaže "NEMA DIDEŠ NA FUDBAL STOM BAGROM!!"
Ja sam iz Zemuna. Kod nas ne postoji opcija da ti to devojka kaže. Ne ženiš se, niti se zabavljaš sa takvom.
Đi Deky!
I Stanko City je...
Да неким невероватним случајем имам девојку рекла би ми иди играј фудбал само да те не гледам више у пичку материну гмазино одвратна... Лјообаф схта да вам казхем <3