Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
sledeći učesnici VOS-a su papučari:
- Johnny Kurajber - izmišlja oboljenja zarad pravdanja papučarstva
- AndreyArlovski - ne dolazi na punoletstvo Mančino jer je papučar
lista će bti popunjena naknadno kada eventualno Raja, Čak i Fejs uspejuju da smuvaju nešto.
DAVID JE ZA VAS OSTROG!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nV3O50jqdGU&feature=youtu.be
Потресна исповест уживаоца наркотика, извесног Д.Т. да не кажем Дејана Т. да не кажем Д.Тадића:
ДРОООГА МИ УНИШТИЛА ФУДБАЛСКУ КАРИЈЕРУ!
Више у штампаном издању Курира.
Čekaj, jel nas ima 6 sad? Sad ću vidim da iscimam nekoga
Zovi Arsu, Fanstea, Radalja, golmana iz protivničke ekipe i Kimija + ti i eto ekipe valjane, Vladane
Hahaha. Jeste. I onog makaja. I da sednem sa strane i da uživam :)
E da i Makaja. lolo
Ja mnogo volim ovog Dekija.
Jbg deki, arsa neće da igra neozbiljne fudbale :( Smrad :( A ako kimija budem zvao, neće doći jer nam duguju još uvek 2 gajbe piva. Ima i za tebe koje ,)
Ništa, igramo bez izmene. Ili će fejz, enemi, raja, neko da dođe
Svi brate svi. Neverovatna stvar je ta da se ja, takav kakav jesam, uspešno ostvarujem i u www sveri. Realno toliko sam društven i komunikativan da mogu da zablejim i sa Stivenom Hokingom. Zato se valjda moji bližnji isčuđavaju na činjenicu da bivstvujem i na netu.
Jel ima tog fudbala ili ne?
Raja krenuo na balfu u sredu još.
Ima pseto. Povedi ortaka.
Raja još putuje sa prošlog kući
nemam koga a i mamuran sam do jaja
Ljudi, kako bre na dan fudbala skontate da ne možete?
Ja sam verovatno žrtvovao okupljanje danas, da bih zaigrao fudbalicu, nemojte da je još neko otkazao!
Agilni odaberi mi nešto pls :(((
Probudio se tako jebiga. Danas ladno. Zub, temperatura. Skroz sam u kurcu.
ne da mu Ella