Dobar je bio fudbal. U jednom trenutku smo smanjili na 6:5, čini mi se, a onda je opet bilo promaje u odbrani.
Vidi se da imate iskustva u balonu dosta, mislim da ste 70% golova dali na "korner odbitak". Nama je u odbrani koncentracija bila slaba, a u napadu smo generalno dobri bili. Ne i bolji, jebi ga.
Stoji nam subota u 4h, cena ista da ne bude zabune oko toga.
Vidi se da imate iskustva u balonu dosta, mislim da ste 70% golova dali na "korner odbitak"
Iskreno Agi ovo nam je šesti put da igramo u balonu od toga četiri puta sa vama tako da nemamo sad ne znam kakvo veliko iskustvo a ti odbici, fliperi su čista sreća.
Radalj će verovatno digra svoju igru, Gusti Brani, Arlovski će hehehe a ja i sto ko i on, sviđa mi se što ću digram zajedno sa Agilnim on me razume na terenu.
Vid' ga Deki
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/arpyD07_460sa.gif
Dobar je bio fudbal. U jednom trenutku smo smanjili na 6:5, čini mi se, a onda je opet bilo promaje u odbrani.
Vidi se da imate iskustva u balonu dosta, mislim da ste 70% golova dali na "korner odbitak". Nama je u odbrani koncentracija bila slaba, a u napadu smo generalno dobri bili. Ne i bolji, jebi ga.
Donosim efedrin ove ned. Jebacemo geodetoa snažnooo!
Stoji nam subota u 4h, cena ista da ne bude zabune oko toga.
Iskreno Agi ovo nam je šesti put da igramo u balonu od toga četiri puta sa vama tako da nemamo sad ne znam kakvo veliko iskustvo a ti odbici, fliperi su čista sreća.
Ironični 27. bleja u romantici povodom uspešne vos godine pozvan si.
Ponesi kostobrane.
U stvari nemoj.
Hvala na pozivu, mislim da ću moći da dođem. :)
Deki gomno geodetsko oš da me prebiješ tad, priznaj!!!1
Vidi iskombinuj se javiću ti još sve detalje. Ne znam ni ja tačno.
Jel dolaziš Deky u lonba?
da
Juhuhuuuuu
Mozda vam pojacam odbranu sledeci vikend... ako bude mesta.
U svakom slucaju javljam par dana ranije...
Mislim da je spisak zakljucen jos u subotu.
Dzoni, Agi, Kiza, Gusti, Rakocije, Deki, Pceto, Ja.
Ovo je baš ozbiljna ekipa.
Озбиљна курац, ДЕ ВАМ ЈЕ ОДБРАНА!?
Džoni pseto i Kiza su odbrana
I mene taj detalj kopka... Prošli put sam ja igrao celu pozadi, a nemam baš tu agresivnos.
Radalj će verovatno digra svoju igru, Gusti Brani, Arlovski će hehehe a ja i sto ko i on, sviđa mi se što ću digram zajedno sa Agilnim on me razume na terenu.