Alo, nemamo 11 igrača na terenu pa da možemo se raspoređujemo ko gde igra. Svi pozadi i kontre. Rukometna zona 5-0, eventualno 4-1. Ako ne budem imao daljih problema sa ligamentima, možda ću i zaigrati. U suprotnom ću braniti. Niko da me pohvali što radim tu ko crnac. Jebem li vam seme. I radalj verovatno neće doći, a ni ortak umesto njega. Tako da, samo najebali. Ali dobro, važno je učestvovati i nervirati se.
Ne može džoni da se igra lasta. Ne vredi sa gubitnicima. Njima su porazi u krvi. Pa sad hoće da nas zaraze. Ja se ne sećam kada sam poslednji put bio špic :((
Ljudi, sutra u 18h se nalazimo u "Black Turtle Pub"-u kod Trga Nikole Pašića. "Romantika je zauzeta. Neka proslava. Rezervacija je na ime Slobodan.
Ostavio je Fejs poruku na fejsu gde je ostavio broj telefona ako ima neko neka pitanja ili hoće da ga zajebava telefonom. Termin u 16:00 se neće igrati, a u pabu ćemo se dogovoriti da li može da se izvede u nedelju u podne da bacimo poslednji VOS za ovu godinu na Adi.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Odavno smo konstatovali da volimo i Arlovskog i Radalja, ali ne kad su tu u isto vreme :)
Киза није одбрана, Киза је тенк. Овде ће сви да играју своју игру, опет ће пукнете.
Агилни мора у средину, Арловски и Радаљ у гулаг, Деки исто у гулаг. У одбрани Џони, Пике и Алкантара. Најистуренији да буде Ромарио.
http://i.imgur.com/BL8uU6A.jpg
Deky sa bazičnih priprema pravo u gulag!
Alo, nemamo 11 igrača na terenu pa da možemo se raspoređujemo ko gde igra. Svi pozadi i kontre. Rukometna zona 5-0, eventualno 4-1. Ako ne budem imao daljih problema sa ligamentima, možda ću i zaigrati. U suprotnom ću braniti. Niko da me pohvali što radim tu ko crnac. Jebem li vam seme. I radalj verovatno neće doći, a ni ortak umesto njega. Tako da, samo najebali. Ali dobro, važno je učestvovati i nervirati se.
deky - grudva se
Bolje samo vukajlijaši. Aca će biti ozbiljan ozbiljno ću da ga istrolujem da bude ozbiljan.
nisam vas pitao jel vam se više sviđa Rtanj u pozadini ili moja jaša od 30 soma?
Igram i ja sledeću svakako. I naravno Svipera igram. Taktika je "lasta" za sledeću utakmicu. Prava ona lasta. Izvorna.
Daj Džoni pojasni ovo malo. :)
taktika "lasta" je u principu parkiranje voznog parka istoimenog preduzeća za transport putnika i dobara ispred gola
Ртањ, јефтинији је!
Можда и ја банем у суботу, знам да чу се сјебати и зажалити, ал вероватно чу доћи ипак. :Д
Šampioni VOS-a:
2012/2013 Lasta
2013/2014 Gubitnik
--------------------------------------------------------------------------------------------
Nisam bio svestan ovog podatka. Mnogo prija odma' da vi reknem!!!1
Ne može džoni da se igra lasta. Ne vredi sa gubitnicima. Njima su porazi u krvi. Pa sad hoće da nas zaraze. Ja se ne sećam kada sam poslednji put bio špic :((
Meni se igra jebote, znate kako... :(
Lakše malo, ima ovde zainteresovanih, pa će da idu kod Kineza da traže tu igricu.
Fuk dem čajniz mafakaz
@ Natnat
hahahahhahahahahahahhahahahaa
@Deky ahahahahahhaa
lolo
Ostavio je Fejs poruku na fejsu gde je ostavio broj telefona ako ima neko neka pitanja ili hoće da ga zajebava telefonom. Termin u 16:00 se neće igrati, a u pabu ćemo se dogovoriti da li može da se izvede u nedelju u podne da bacimo poslednji VOS za ovu godinu na Adi.
Ko dolazi?