Ja mu lepo predložila Burence, on ni da čuje! Tradicija, ovo ono. Eto ti ga sad.
Dolazim.
A na fejsu samo pucaju otkazivanja :)
Ajde sad meni neko da kaže jel ima tog fudbala ili da zovem čoveka da otkažem?
Pa u subotu ima valjda. Ovde je tema kafana.
Pitam zbog ovoga.
Vidi stvarno. Pa zašto da se ne igra? O čemu se radi?
Pa nećemo stići do 18 u Pab.
Pa zar nije pub danas a fuzbal sutra?!
Zvao sam Slobu, danas kavana sutra fuzbal. E da dovodim ortaka iz engleske koji je inače polubrazilac tako da geodeti spremite kololololutućeee čmoorne!
Gledaj ga sad ovaj. Dobro ajde lepo vas pitam jel se igra taj fudbal ili ne, kontam da nije teško pitanje.
Da jbt!
Tako je bre arlovski, to se traži!!~~
Arle sutra je Pab.
Sad sam se i ja pogubio skroz kad je šta.
Danas je Pab, petak. Ja sam u početku i kontao da je u subotu, pa da taman posle fudbala zbrišemo na piće, ali nije, pab je u petak.
Džaba kad će doći dva i po čoveka.
Данас у 6, Корњача на тргу Николе Пашића
Jebiga. Ništa od mene. Totalno sam drugačije skapirao i organizovao se. Mogu sutra na fudbal, ako se igra. A ko uopšte sutra dolazi u balon?
Pa nismo se prijavljivali, ali kontam slična ekipa kao prošli put.
01. Džoni 02. Zoki 03. Agilni 04. Arlovski 05. Ortak od Arlovskog 10. Deki 07. Gusti 08. Enemi
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Ja mu lepo predložila Burence, on ni da čuje! Tradicija, ovo ono. Eto ti ga sad.
Dolazim.
A na fejsu samo pucaju otkazivanja :)
Ajde sad meni neko da kaže jel ima tog fudbala ili da zovem čoveka da otkažem?
Pa u subotu ima valjda. Ovde je tema kafana.
Pitam zbog ovoga.
Vidi stvarno. Pa zašto da se ne igra? O čemu se radi?
Pa nećemo stići do 18 u Pab.
Pa zar nije pub danas a fuzbal sutra?!
Zvao sam Slobu, danas kavana sutra fuzbal. E da dovodim ortaka iz engleske koji je inače polubrazilac tako da geodeti spremite kololololutućeee čmoorne!
Gledaj ga sad ovaj. Dobro ajde lepo vas pitam jel se igra taj fudbal ili ne, kontam da nije teško pitanje.
Da jbt!
Tako je bre arlovski, to se traži!!~~
Arle sutra je Pab.
Sad sam se i ja pogubio skroz kad je šta.
Danas je Pab, petak. Ja sam u početku i kontao da je u subotu, pa da taman posle fudbala zbrišemo na piće, ali nije, pab je u petak.
Džaba kad će doći dva i po čoveka.
Данас у 6, Корњача на тргу Николе Пашића
Jebiga. Ništa od mene. Totalno sam drugačije skapirao i organizovao se. Mogu sutra na fudbal, ako se igra. A ko uopšte sutra dolazi u balon?
Pa nismo se prijavljivali, ali kontam slična ekipa kao prošli put.
01. Džoni
02. Zoki
03. Agilni
04. Arlovski
05. Ortak od Arlovskog
10. Deki
07. Gusti
08. Enemi