Vukajlija Ol Star fudbal

1. Dobri ste bili momci, moja greška što sam prebacio u treću ali neću više obećavam.

2. Završi mi neku popularnu :P upravo sam objavio jednu

3. Лоше смо одрадили прелазни рок, овај Ацин азилант није прошао припреме са првим тимом!!

4. Bih rado deki ali si me gurno prljavo na startu fudbala tako da ne može!!!1 Ali evo, +i*.

5. prljavo prljavo prljavo
    prljavo je boja ljubavi
    bajdvej pogledaj mi avatar pa nastavi gde si stao

6. Samo je voljni momenat u pitanju. Jednostavno primili smo u prvoj četiri gola iz četiri šuta od kog je samo jedna bila šansa i to Kiza što je driblao kao zadnji. Drugu solidno al' opet puška.

Kolo sreće se okreće. Malo više vraćanja i nema oni šta da traže.

7. hahaha Džoni ti se šališ

8. А шта си се ти препуцавао са оним ликом? Чуо сам неке гузице и лица и муда, ал нисам успео да склопим у смислену реченицу... И што му ниси рекао да иде у своје село и тамо тражи аут и руку и пичке материне? :ДДД

9. hahaha Džoni ti se šališ

Ne šalim se. Imate taj mentalitet...zato vas je Lasta i šurila uvek :)

10. ti si svesan da kod njih jedino Ironični, onaj geometar i golman ne znaju fudbal dok bi kod nas to bili svi. Oni se grade, primaju loptu, dodaju, prate, pokrivaju, ŠKOLSKI!
    Ono što mi nikada ne možemo da imamo... Dobri smo mi i ja volim da igram sa vama ali realno duvamo kurac u fudbalu.

11. I DAJTE MI JEBENU LOPTU!

12. Pitaj ih pani šta sam radio danas. Nije sramota nositi markere!!1
    EDIT:

ti si svesan da kod njih jedino Ironični, onaj geometar i golman ne znaju fudbal

Pa čekaj samo sam ja dao više golova nego vi svi danas. :*

13. Moram malo da editujem prvu stranu. Još jedna godina VOS-a je prošla.
    Hvala svima koji su dolazili i koji i dalje dolaze i da u 2014. godini VOS poraste, još novih ljudi bane, a mi stare kajle VOS-a da i dalje budemo tu.

14. Da brate i ja sam dao gol jebote. LADNO SAM DAO GOL! SAD MOJ ŽIVOT OPET IMA SMISAO!
    Ironični, nije sve u golovima, evo ti Gusti sok je bio ponajbolji strelac VOS-a a dečko veze nema sa fudbalom.

15. Dobri smo mi i ja volim da igram sa vama ali realno duvamo kurac u fudbalu.

Kod fudbala je jedino u pitanju volja i želja. Mene kada neko pobedi, ja se sledeći put potrudim još više. Naglo sam bio prekinut zbog povrede, ali to je sada proščost. Organizovaću vas ja ne zvao se Johnny Kurajber :)

16. Курац су они, овај Иронични, ја не знам како је он дечко успео да нађе балон, голман је побегао из неке установе, онај што се деки свађао са њим то ти са неке Динаре сишло само зна напред назад, треба му упуство за лево, десно, онај један ја мислим да блеји испред неког драгстора цуга вопс и кад пролазе туда на путу за балон онда га покупе, него се ми спрдамо као ложимо их да знају нешто, видиш како попизде кад не могу до лопте па крену да бију, ал добро, занимљивије је овако, волимо ми да помажемо тим угроженим категоријама...

ОПАААААААААААААААААААААААА

17. Brate, kakva volja? Shvataš ti da sam sporiji od klinca tri puta. Zakačio mi se blizanac sa belim patikama na leđa i sedam puta gura nogu da izbije loptu. Predriblam trojcu izgubim snagu za šut. Veruj mi matori da ja znam kad je neko bolji od mene. Uzmem loptu i krenem svi stoje. Stojite i gledate. Šta? Dobro Arlovski se kreće, zaobde se u martinelu i tamo očekuje da dam loptu. E PA NE DAM TAMO LOPTU. BOLJE DA POKUŠAM NEŠTO JER MOOOŽDA NEŠTO USPEM nego da njemu dam tamo i da znam de će tri puta da kurne lika kuzicom i da će doći drugi i sto posto uzeti mu loptu. I pun mi je kurac više tuče. Stvarno. Ironični prenesi ovo saopštenje:
    "Ako me još jednom pederski udare kao danas počeću da bijem. A vi ne znate koliko sam lud, zaista ne znate. U Lionu su me zvali Kostolomac a igrao sam napadača."

18. Ajde ovako, bezuslovno me slušajte sledeći fudbal protiv njih i pobedićemo lagano. Ja jednostavno znam način kako da pobedimo. Sve što treba je da me poslušate.

19. Ironični, nije sve u golovima

Tačno deki to za golove sam spomenuo zbog kontrasta no nema veze.
    Enemi to pljuvanje po ekipi ili bilo kome a ni imena im ne znaš tipa ko je kakav, ko je gde sišao, da ne zna gde je levo/desno je u najblažu ruku jadno. Ovu priču sam predložio Agilaresu zato što je zima pa eto čisto da pikamo fudbal i tad sam dao predlog za ovaj balon jerbo sam živeo preko puta četiri godine kao i neki momci sa kojima sam igrao danas. Odigrali probnu nije bilo predloga za neki drugi i ovaj je ostalo tako ne znam čemu spominjanje balona, elem, da 2x jadno.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.