Ae kad dođemo tamo dogovorićemo se da li ću ja braniti sve vreme ili jok. Ja sam ipak najbolećiviji ovde :) Moram još da vidim sa mojim ligamentima šta kažu
Ма узми какве било тике и јави ми се да те покупим (ако си и даље у Јерковићу), не компликуј Марвеље видиш да ситуација изискује регрутацију свих расположивих снага!!!221
Ae kad dođemo tamo dogovorićemo se da li ću ja braniti sve vreme ili jok. Ja sam ipak najbolećiviji ovde :) Moram još da vidim sa mojim ligamentima šta kažu
Agi dođi, hladno mi je :(((
Gusti, mislio sam ja da branim, ali dobro, mogu malo i da igram, ali menjaćemo se. Dođi Agilares, ipak smo ispovređivani polovina i to solidno.
+1
Kakav je taj ortak na Arlovskog? Isto mladi privatnik kao on?
Što englez? Je l' džindžer? Ja se plašim džindžera, osim Leprija i Čaka.
Al' mi seva tebriceps iz drugog plana
Ima vas bre, došao bih samo radi opstanka termina, ali dovoljno ste dobri, verujem u vas!
Ne bih da prejudiciram, ne znam čoveka.
Sloba YeahBatch
Да брате Марвеље, зар ти не долазиш?
Arlovski i ortak kompani. Već ih vidim. Mada, možda je lik dobar, pa onda slučajno izbacimo arlovskog iz tima. Hnjo hnjo
http://www.biogag.com/pdata/t/l-611.png
Agilares, aj banjavaj ipak ti. Ja ću probati da igram, ali nije mi baš sjajno koleno.
Bih da imam opremu
Ма узми какве било тике и јави ми се да те покупим (ако си и даље у Јерковићу), не компликуј Марвеље видиш да ситуација изискује регрутацију свих расположивих снага!!!221
01. Džoni
02. Zoki
03. Arlovski
04. Ortak od Arlovskog
10. Deki
06. Gusti
07. Enemi
ИМА ЛИ МЕСТА?!?!?!?!?1'1'1'1'19308289У4983489
ИМА ДОЛАЗИ
ДОЧИЧУ БЛИЗУ САМ