U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Dogovoreno.
@ Gusti sok
Brate 'naš kakve su mi noge!? Dođem tamo da zablejim, istrčim se, a prebiju me. Još lik kaže da ga hvatam za jaja¿ KK!?
Lako je tebi da se kontrolišeš, ti radiš jogu. :)
E Džonkara ajmo večeras na anu dodradimo onaj ekšn. Ja sam pri kompu fazon oko 11 pa iscimaj ostale i pusti mi link...
Pero Gizov mi bio vaspitač.
Probaj i ti onda :)
Inače, ne znaš me dovoljno. Ja sam ti nekada bio toliko nervozan da sam skakao na svaki pičkinski udarac da se bijem. Ali, joga i dr Milojević su mi pomogli da prevaziđem tu moju mentalnu zaostalost :)
Zatvorili su inače taj dom deki. Gizova znam ali je otišao lik u tri lepe jer mu se učenik obesio koliko se sećam, pričala nam vaspitačica jedna.
Ne kucaj na moja vrata :)
Nisu zatvorili, renoviraju ga, mislim da zatvorili su ga ali otvoriće ga opet. Nikad Gizov nije bio u libelu, alkos-pedofil loš kombo za vaspitača.
Arle ne mogu to večeras, ali odradićemo ovih dana. Laganrzi. Otvoriću ja već sutra ili u ponedeljak temu tamo.
E kad smo već kod toga imate partizanski film na rts1.
Sad kad malo bolje razmislim koliko smo pretrčali kilometara za ove dve godine....:)
01. Pseto
02. Džoni
Meni slobodan dan pada u petak. :P
Tačno Džoni dosta mojih kolega je otišlo kući. Kontam da planirate taj fudbal u istom balonu, tako da ako se skupite imaš broj dole da ga ne juriš. Isto ako odlučite da igrate u subotu-4h naglasi da cena ostane onih 3600 ne bi trebao lik da pravi problem oko toga, ukoliko nekim slučajem krene da serenda spomeni da već mesec dana igramo baš tad po toj jeftinijoj ceni.
A u subotu Grifine?
Ja jesam, što se ostalih tiče mislim da su svi otišli kućama ili kod nekog mimo Bg-a.
A jesi ti u Bg-u Ironični?
Ili bilo ko iz tvoje ekipe?
A hoćeš ti igrati u subotu?
Ako vam zafali koja glava za termin dolazim 90%.
У суботу кажу 10 степени и сунце, може и напољу да се игра.
01. Pseto
02. Džoni
03. Ironični
04. Agilni
05. Gusti
06. Raja
07- Lari Andervud
08. Enjemi
09. Zoki Munja
Još makar 5 ljudi treba.