Ja hoću. Ako se radalj i fanste vrate živi iz amsterdama, onda ću i njih povedem. Da nas bude. Ali to ću znati kroz par dana. Uživajte u praznicima vosovci :-*
E srecna vam nova godina drugovi vosovci, da nam vos zivi jos dugo a i mi sa njim!
Sto se tice tog fudbala za vikend, jel to na adi ili u balonu? Mrzi me da citam sad sve...
Mozda banem, bolestan sam i na antibioticima sam, ali ako mi bude dobro docicu... javljam kad budem znao.
Enemi ja bih da nastavimo ovaj termin. Što se mene tiče, na Adu možemo u nedelju.
Igram!
Da napišem još jednom, ja sam ovde džoker, ukoliko se skupite/skupimo i hoće neko preko toga da igra ja neću doći i ustupiću mesto kolegi sa sajta.
OK, ali ipak mislim da ćeš biti preko potreban, tako da računaj da igraš :)
Ja hoću. Ako se radalj i fanste vrate živi iz amsterdama, onda ću i njih povedem. Da nas bude. Ali to ću znati kroz par dana. Uživajte u praznicima vosovci :-*
Fala Gusti i mećem te na spisak. Javi ako dolaze.
joj ne znam da li sam tu ako jesam doci cu
Ako se bude igralo u 4, moći ću jer radim noćnu. Videću ako bude falio jedan ili taj neki fazon pa da banem, u suprotnom, teško.
Je l' može nekako u petak popdne da se zna Grifine i Deki?
Ja ću da vidim koliko će se ljudi prijaviti do petka, pa ako bude falilo dva čoveka ili jedan, onda ću moći.
Igraću i ja verovatno, javiću sigurno u četvrtak-petak najkasnije. Videću da iscimam i Raju ako budem dolazio.
vrlo verovatno ali malo izgledno
E srecna vam nova godina drugovi vosovci, da nam vos zivi jos dugo a i mi sa njim!
Sto se tice tog fudbala za vikend, jel to na adi ili u balonu? Mrzi me da citam sad sve...
Mozda banem, bolestan sam i na antibioticima sam, ali ako mi bude dobro docicu... javljam kad budem znao.
eto i mene
Има ли нас?
Enemi da te mećem na spiskoa?
Agilni je l' igra Zoki?
Мећи ме. Видећу да л' могу још кога да доведем па да одиграмо.
Igram i ja.
01. Pseto
02. Džoni
03. Ironični
04. Agilni
05. Gusti
06. Raja
07- Lari Andervud
08. Enjemi
09. Zoki Munja
10. Deki
11. Andrej
12. David
Ima nas dosta. Sutra se igra u 16:00, balon Milvol. Ima mesta za još dvoje ljudi ako ima zainteresovanih.
ако се игра у 5 долазим и ја. раније не могу радим до 4