Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Enemi ja bih da nastavimo ovaj termin. Što se mene tiče, na Adu možemo u nedelju.
Igram!
Da napišem još jednom, ja sam ovde džoker, ukoliko se skupite/skupimo i hoće neko preko toga da igra ja neću doći i ustupiću mesto kolegi sa sajta.
OK, ali ipak mislim da ćeš biti preko potreban, tako da računaj da igraš :)
Ja hoću. Ako se radalj i fanste vrate živi iz amsterdama, onda ću i njih povedem. Da nas bude. Ali to ću znati kroz par dana. Uživajte u praznicima vosovci :-*
Fala Gusti i mećem te na spisak. Javi ako dolaze.
joj ne znam da li sam tu ako jesam doci cu
Ako se bude igralo u 4, moći ću jer radim noćnu. Videću ako bude falio jedan ili taj neki fazon pa da banem, u suprotnom, teško.
Je l' može nekako u petak popdne da se zna Grifine i Deki?
Ja ću da vidim koliko će se ljudi prijaviti do petka, pa ako bude falilo dva čoveka ili jedan, onda ću moći.
Igraću i ja verovatno, javiću sigurno u četvrtak-petak najkasnije. Videću da iscimam i Raju ako budem dolazio.
vrlo verovatno ali malo izgledno
E srecna vam nova godina drugovi vosovci, da nam vos zivi jos dugo a i mi sa njim!
Sto se tice tog fudbala za vikend, jel to na adi ili u balonu? Mrzi me da citam sad sve...
Mozda banem, bolestan sam i na antibioticima sam, ali ako mi bude dobro docicu... javljam kad budem znao.
eto i mene
Има ли нас?
Enemi da te mećem na spiskoa?
Agilni je l' igra Zoki?
Мећи ме. Видећу да л' могу још кога да доведем па да одиграмо.
Igram i ja.
01. Pseto
02. Džoni
03. Ironični
04. Agilni
05. Gusti
06. Raja
07- Lari Andervud
08. Enjemi
09. Zoki Munja
10. Deki
11. Andrej
12. David
Ima nas dosta. Sutra se igra u 16:00, balon Milvol. Ima mesta za još dvoje ljudi ako ima zainteresovanih.
ако се игра у 5 долазим и ја. раније не могу радим до 4