Vukajlija Ol Star fudbal

1. Koji polivanov ju ju ju ju. Odrasmo ih.

2. Pseto nas je ostavio na cedilu. :(

3. 1. meč:
    Lasta-Gubitnik 5:1

2. meč:
    Lasta-Gubitnik 5:1

3. meč:
    Lasta-Gubitnik 8:3

4. Tko se pobrinuo za zgoditke?

5. Igrali smo timski. Morali smo, kad nisi u ekipi. Najviše je dao Gusti, čini mi se.

6. Glavni golgeter u Lasti je bio Gusti, a kod nas Deku. Turio sam i ja onaj jedan u prvoj, a posle nervir'o Dekuja.

7. Žasu kako sam se ispromašivao. Ne može da se pobedi kad se ja ne vraćam.

8. ODBRANI DEKIJU BRE!!!1

Ja sam dao samo 4 gola, tako da nisam bio najbolji golgeter. Ali ako sam dobro brojao 8 puta sam asistirao saigraču na prazan gol. Koji sam šnajder. Opet se pokazalo da smo bolji bez arlovsog kekekeke

9. 4, 5 puta sam dao agiju loptu. Blejk je dao nekoliko, Raja nekoliko. Bem li ga :) Sveukupno 18 komada. JEBI GUBITNIKA

10. Samo 4? Pa ko je dao najviše onda, Enjemi?

11. Јеееестеее, ја цео дан у одбрани а да вам дам највише, па равно да се убијете одма. лолол
    Дао сам два, каце већ пребројавамо!!21

12. 90% okupljam makar 6 geometara za sledeću subotu.

13. mene ubili u pojam Andrej i Enemi a ako eventualno prođem tu je Gusti mačka pravo sa joge na golu.

14. Следеће суботе сам и ја слободан. Тако да сам за фудбал расположен. Иначе, ако може опет неки ласта губитник фазон, а ове геодете да сачекају, наравно Иронија може дигра. Тако да ако сте за да КАРАМО ЛАСТОА следећи кендви

15. а ове геодете да сачекају, наравно Иронија може дигра

Znao sam. Ovo za geometre izbacih gore jerbo su me glave posle fudbala od pre neki dan pitale ima li nas za Vos-Gos sledeći vikend, a u slučaju da to propadne igra se Gubitnik-Lasta ukoliko se naravno skupe ljudi. Isto, nije mi cilj da sad tu kao nešto sabotiram/remetim/kvarim derbi između gore navedenih ali mi javite kako ste se organizovali da ne bih cimao geometre bezveze.

16. Ja sam dao najviše golova.

17. Ти си први стрелац Пеђоооо

18. Igra se VOS - GOS sledeće subote, naravno. Lasta - Gubitnik se igra kao rezervna varijanta, jer termin je prvobitno uzet za VOS - GOS pa je to i jedino ispravno.

Pošto je Ironični potvrdio da ih ima potrebno je dakle 7, 8 ljudi za termin
    Ajmo prijave:

19. ја не долазим онда.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.