Vukajlija Ol Star fudbal

1. Imaš dva davida nijednog remea na spiskoa

2. Samo da rifrešujem ovo u slučaju da hoće još neko da igra a misli da ima već dovoljan broj ljudi.

Da napišem još jednom, ja sam ovde džoker, ukoliko se skupite/skupimo i hoće neko preko toga da igra ja neću doći i ustupiću mesto kolegi sa sajta.

3. Dođi bre da igraš nemoj da te hejtujem!

4. Ako ima mesta, mogu i ja da banem, da glumim klupu.

5. Ima mesta, i treba da nas dođe što više.

6. Odlično. Ironični dođi da nas bude taman kako treba. Grifine na spisku si. Spisak ispravljen.

7. Odlično. Napisah na fb, da bi mogli da opalimo Lasta - Gubitnik. Mislim da ima dovoljno igrača sa obe strane za to. Čisto da im pokažemo ko je najbolji

8. Može. Sutra u 16:00....JEBI GUBITNIKOA!

9. Dođi bre da igraš nemoj da te hejtujem!

Nemoj deki, dolazim sutra. :(

10. Boldovao sam gore Lastu na spisku. Ironični je zapao u Gubitnik. Nije vam to loše pojačanje.

11. Al su se usrećili. :)

12. Mislim da ti se potkrala greška Agi

13. Koja? Baš gledam opet, to je to. Andrej i Raja su igrali i za jedne i za druge, ali više za Lastu.

14. Koliko znam raja je igrao više za njih. A leri za nas čini mi se.

15. Raja je Flafičast u srcu, ali je ostao bez ekipe. Mislim da je igrao za sve po malo, ali pred kraj sezone redovno za nas. A mislim da sam uvek igrao protiv Lerija, nikad sa njim.

16. Može biti da ja nisam ni dolazio pred kraj sezone :) Sutra onda u 4 da RAZGUZIMO gubitnika

17. Kasniću. Ne znam koliko. Verovatno 10-ak min.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.